38 éves kor felett hány hónap után jött össze a baba? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Figyelt kérdés
#Baba 38 felett
2023. nov. 19. 21:25
1/18 anonim válasza:
A szomszédasszonynak elsőre. A kolléganőmnek pedig 2 év után és nem maradt meg neki.
3/18 anonim válasza:
Én csak 36 leszek és 3 év kellett, de ismerek nem egy olyat is akinek 38-40 évesen elsőre vagy nagyon hamar. Na meg persze fiatalabbat is akinek még több lombikkal se jött össze. Ez tényleg nagyon változó. Én a mostani fejemmel egy teljes hormonvizsgálattal indítanék AMH, LH vizsgálattal.
4/18 anonim válasza:
Nekem 41 évesen 5.próbálkozásra, de vetélés lett ☹️
Azóta 4-ből még nem sikerült.
5/18 anonim válasza:
A nővérem 37 évesen kezdett próbálkozni, 38 évesen jött össze, tehát legalább egy év benne volt. Az első vetélés lett, a második maradt meg, de akkor már közelebb volt a 39-hez. De neki folyamatosan azt mondta a nőgyógyász, hogy ne aggódjon, tuti terhes lesz, össze fog jönni.
6/18 anonim válasza:
38 evesen 6.honapban, 42 evesen pedig a 2.-ban.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
2023. nov. 21. 22:28
8/18 anonim válasza:
37,5 évesen megszakításos aktusból 😕
9/18 anonim válasza:
Mi újság Kérdező? Sikerült azóta?
Nekem az 5.újra meghozta a szerencsét. Remélem, ő már velem marad. 42 éves vagyok.
10/18 A kérdező kommentje:
Igen,sikerült,január 17én teszteltem pozitívat!
Szorítok neked kedves utolsó,minden rendben lesz! ♥️
márc. 23. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!