Feltenném az utolsó két havi görbém. Megnéznétek? 2. rész?
Figyelt kérdés
Már egyszer feltette a kérdést, és most válaszolok akik érdeklődtek. Mára így alakult a hőm: [link] A teszt az még mindig negatív, de a doki azt mondta nagyon esélyes vagyok a babára, a megnagyobbodott méh, és a vastag nyálka hártya miatt. Legközelebb aköv. mensi napján csinálok tesztet. Annyit mondott létezik, hogy nem termel annyi hcg t a szervezetem hogy kimutassa a teszt, a nem várt napján megyek vérvételre, és ha ott emelkedett a hcg akkor kapok gyógyszert! Viszont a magas hőm is erre utal elvileg. Pont egy hét múlva okosabb leszek:). Majd jelentkezem 1 hét múlva.2010. okt. 20. 14:12
11/20 anonim válasza:
A Clearblue egy pénzkidobás korai terhességnél, mivel az 50es...inkább 10es quipidot vegyél!! nekem azok napokkal korábban kimutatták mire a clear blue pozi lett.
13/20 A kérdező kommentje:
És a qupido tesztet hol lehet kapni? Mert én sehol nem találtam tegnap. A gyógyszertárban csak néztek mit akarok, nem is hallottak ilyenről! tatabányán lakom.
2010. okt. 23. 09:57
14/20 anonim válasza:
én kértem a görbéd. Ha jól és pontosan mérsz akkot inkább a 15. ciklusnapon volt ovulációd. Előző ciklusból szerintem nem vagy terhes. Az első esedékes teszt 10 nap múlva lehet One Step, Gabriel vagy vaterás One steppel vagy akár Clearblueval is.
15/20 anonim válasza:
ui:Elöfordul, hogy a hömérséklet a menstruáció alatt még nehány napig magas marad. Ennek oka az elözö ciklusból visszamaradt progeszteron vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelösek.
16/20 A kérdező kommentje:
Szia! Minden reggel 6.20 kor mérek, hüvelyben, orvosi tanácsra, és higanyos lázmérővel. Azt sejtettem hogy az előző ciklusból nem lehet baba, csak azt nem tudtam miért maradt ilyen magasan az alaphőm. Azt hogy mikor volt ovum, azt nem tudom megállapítani, nem értek a görbékhez. De nagyon köszönöm a segítségedet!
2010. okt. 23. 11:55
17/20 anonim válasza:
Szia! Engem hurrogtak le, mert azt írtam, hogy cikk-cakkos a görbéd. Mit mond a doki? Nekem az a gyanús, hogy túl magas az alaphőd, emellett nagyon kevés a mensid napra is, meg gyenge is. És nem kicsi a hőmérséklet tartomány, ami között ingadozik. Ebből gondoltam, hogy nem babás görbe. De! Nem kell mintagörbének lennie ahhoz, hogy sikerüljön, ez is igaz. Szóval mindenképp egy 10-es teszttel próbálkozz, Dm-ben is lehet kapni One minute a neve azt hiszem. Bár én még mindig azt gondolom, hogy nem baba, de ne legyen igazam, és kívánom, hogy sikerüljön, és akkor legalább tudnád vígasztalni a hasonló helyzetben lévőket. Én 3 évig vártam, görbéztem, stb, mire sikerült a babó. Most 3 hós.
18/20 anonim válasza:
szívesen segítek! Majd jelentekezz hogy hogyan alakultak a dolgok. Esetleg pár nap mulva is linkelheted a görbédet!
Addig is minden jót!
19/20 A kérdező kommentje:
Szia kedves akit lehurrogtak! Én nem hurroglak le, hisz ezért írtam ide hogy válaszoljatok. Mindenki válaszát nagyon szívesen fogadom. Ha esetleg érdekel, belinkelem a 3 évvel ezelőtti görbém, amiből a kislányom lett, akkor is itt kaptam nagyon sok infót, és segítséget. Nézd meg, és érdekel a véleményed, hogy erre mit mondtál volna akkor. Szia. A link: [link]
2010. okt. 23. 14:35
20/20 anonim válasza:
Na, ez egyértelmű babás görbe, hiszen nem ment le a hőd. Azóta hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!