Feltenném az utolsó két havi görbém. Megnéznétek? 2. rész?
Figyelt kérdés
Már egyszer feltette a kérdést, és most válaszolok akik érdeklődtek. Mára így alakult a hőm: [link] A teszt az még mindig negatív, de a doki azt mondta nagyon esélyes vagyok a babára, a megnagyobbodott méh, és a vastag nyálka hártya miatt. Legközelebb aköv. mensi napján csinálok tesztet. Annyit mondott létezik, hogy nem termel annyi hcg t a szervezetem hogy kimutassa a teszt, a nem várt napján megyek vérvételre, és ha ott emelkedett a hcg akkor kapok gyógyszert! Viszont a magas hőm is erre utal elvileg. Pont egy hét múlva okosabb leszek:). Majd jelentkezem 1 hét múlva.2010. okt. 20. 14:12
1/20 anonim válasza:
jók az esélyek de még kell legalább 5-7 nap hogy legyen elég hcg...
++++++
2/20 A kérdező kommentje:
Szia Carmen! Segítenél abban (úgy látom te profi vagy), hogy ha vennék egy clearblue tesztet, akkor azzal mikor tesztelhetnék először? Mert tegnap nézegettem a dm ben, és azt írtam 4 nappal előtte már mutatja a babát, ha van. Eléggé érdekelne mi történik odabent, mert eléggé magasan maradt az alaphőm az eddigiekhez képest! És van egy olyan gyanúm, hogy az előző ciklus végén maradhattam esetleg terhes?????? Az orvos is erre gyanakszik még, de hát ő sem zseni , csak egy ember...és hát ezek az őskövület uh gépek:S.4D re meg sztem nincs értelme még pénzt kiadni. Várom válaszod. Előre is köszönöm.
2010. okt. 20. 16:22
3/20 anonim válasza:
Szép görbe,egy picit az együttléteket keveslem,de pé előtt egy nappal együtt voltatok,szóval jó esély van.Legkorábban 8 nap múlva tesztelhetsz egy 10-es erősségű teszttel.Clearblue is az,de a Qupido pl.olcsóbb.Sok sikert,megy a drukk!
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem pozitív lesz!
2010. okt. 20. 17:15
5/20 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem nem vagy babás. Bár nem láttam a korábbi hőgörbédet, de ez túl cikkcakkos.
6/20 anonim válasza:
Utolsó:ha nem értesz a görbékhez,akkor ne írj,és ne ijeszgesd a kérdezőt.Ez nem túl cikk-cakkos.Teljesen rendben lévő,szép görbe.
7/20 anonim válasza:
Szép görbe drukk++++++++++++++++++
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon izgulok hogy mi lesz:)
2010. okt. 21. 14:32
9/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma így állok! Volt egy ki vérzésem, és 2 nap barnázásom. Lehet hogy sikerült a beágyazódás? Nagyon izgulok! [link]
2010. okt. 23. 07:28
10/20 anonim válasza:
szia! mult havi görbét tudnál linkelni? csak az összehasonlítás végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!