Ez késői ovulációnak számít? Lehet hátrány belőle?
Figyelt kérdés
Nekem általában 18. és 21. ciklusnap között szokott pozitív lenni az lh teszt. Egyszer kétszer volt előbb, de ez a jellemzőbb.
Emiatt ugye mi nem vagyunk hátrányban?
Ovulációm van, vagyis amikor ultrahangos követés volt, akkor volt.
2023. nov. 17. 12:58
1/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek a 14.napon van (bár nem írtad, hány napos a ciklusod)
Nekem 28napis ciklusnál 9.-10.nap van peteérésem. Van 2 gyerekem, akik egyből megfogantak.
2/9 anonim válasza:
Nincs gond.Én is a 18-21 ciklusnap ovuláltam. a 21.ciklusnapon ovuláltam amikor összejött a baba 3 hónap után.Nyugi, a lényeg hogy legyen ovulációd, teljesen mindegy hogy milyen " későn"
3/9 anonim válasza:
Teljesen rendben van, ha ehhez 30-35 napos ciklusaid vannak.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!😊
Igen 30-35 közötti mindig
2023. nov. 17. 13:24
5/9 anonim válasza:
3as 28-30 napos ciklusaim voltak dpo10en már menstruáltam.Nem kell hogy 35 napos legyen a ciklus a teherbeeséshez.Nem kell a nagykönyvbe megírt 14 napos luteális a megtermékenyüléshez.
6/9 anonim válasza:
Semmi gond nincs kérdező.Már csak az idő segít :) sok sikert nektek.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Amúgy a 14 napot azt mindig tartja pontosan ovu után
2023. nov. 17. 13:34
8/9 anonim válasza:
Rendben kérdező ez szuper :) Semmi hátránya nincs akkor a teherbeeséshez :) Türelem , minden rendben lesz
9/9 anonim válasza:
Nekem általában 16,17.napon volt pozitív az ovu teszt, abban a hónapban amikor a kisebbik összejött, 21.napon.
34.napon lett halvány a tesztem, már egy hete késett, de sikerült. Az első a 16.17.napiból jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!