Megtörténhet, hogy nem veszem észre, hogy terhes vagyok?
Lehet én vagyok paranoiás, vagy nagyszeretném már...
Lassan 20 éves leszek, állandó párkapcsolatom van, ahol gyógyszerrel védekezünk. Egyszer-kétszer előfordult, hogy kimaradt a gyógyszer, mert máshol aludtam elfelejtettem elrakni, meg nemes egyszerűséggel, elfelejtettem.
Ezeket figyelmen kívül hagyva kiegészítő védekezés nélkül szexeltünk. Nem tudom itt mennyi az esély a terhességre, de a menszeszem (megvonásos vérzésem) 2 hónapja nem volt, a melleim megpüffedtek és minden áron minden nap lángost akarok enni brokkolival.
Eleinte ezeknek nem tulajdonosítottam nagy jelentőséget, de mostanra kezd bennem kialakulni egy kérdőjel. A gond, hogy tesztet se merek csinálni. 2 okból, mert félek, hogy pozitív lesz és mert félek, hogy negatív lesz. Nem tudom mibe reménykedek, már jöhetne egy baba, de szerintem a szüleim se örülnének,mert náluk lakunk még egyenlőre.
Előre is köszönöm a hasznos tanácsokat!
Ha terhes vagy már most is kimutatja. 2 hónapja nincs meg...
A másik az hogy 20 évesen szülni pofa kell. És minden rossz indulat nélkül írom. A frissen szült anyák sokszor érzik azt hogy rossz anyák alapból is. Ha 20 éves vagy fogsz kapni sok sok negatív dolgot "pucérseggre szültél, rossz anya vagy, éhen fog halni a gyerek" és társai. Ha a saját szüleidnek félsz elmondani hogy fogod idegenek előtt felvállani? Ma már az a szokás hogy az emberek ház után esküvő után szülnek. Te más leszel oké de szedd össze magad mert ez elég csúnya irányba mehet át ha nem tudod felemelni a fejed és azt mondani terhes vagyok meg akarom tartani és pont. Másoktól félni felesleges és bele fogsz bolondulni.
Jó, igyekszem. Olyan béna vagyok ebben, ráadásul stresszeltem is. Köszönöm a támogatást és a pofán csapásokat is!
Sokat segítenek! ☺️
Jó reggelt mindenkinek!
Nem vagyok terhes. Határozott negatív lett a teszt. ☺️
De akkor menj nőgyógyászhoz, mert az sem normális, hogy 2 hónapja nincs vérzésed.
Bár lehet gyógyszer összevissza szedéstől is akár, de nem kizárt, hogy hazavágtad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!