Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már úgy valaki hogy az...

Volt már úgy valaki hogy az ovulációs tesztjén a második csík soha nem volt olyan erős mint a kontroll csík? De mégis látványosan erősődőtt a többi naphoz képest?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom meg látom hogy erősebbnek kell lenni.

4 hónapja követem a ovum és erősődik úgy ahogy kell de soha nem lesz erősebb mint a kontroll csík sőt egy icipicit halványabb is 2 napig szokott tartani aztán ugye egyértelműen negatív lesz. Valami gond van velem?

20-érzékenységű tesztet használok. Kerestem 10-érzékenységűt is, sajnos olyat nem találok sehol

2023. nov. 13. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De jó! Akkor a kérdés neked is meghozta a szerencsét.😁

Én a napokban vagyok 16hetes. Az 1. genetikain minden tökéletes volt. Azért a korom miatt csináltattam egy alap tesztet, ami szintén negatív. Viszont legnagyobb döbbentemre az is kiderült, hogy fiú. Erre nem voltam felkészülve 😂 Még feldolgozás alatt, mert el kell engednem, hogy lesz valaha lányom, de így is biztos szuper lesz.

Sajnos, ez a terhesség se indult valami fényesen, még most is mozgásképtelenebb vagyok, mint szeretnék, mert sajnos a lepény a méhszájon van, de remélem feljebb megy és egyszer hátradőlhetek para nélkül.

Nálatok minden rendben?

márc. 4. 12:08
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem is jók lettek az eredményeim hálaisten :D

Nagyon izgultam miatta 🙂

Kisfiúú de jóó!!! Nekem sajnos még nem derült ki majd talán hónap második felébe megmutatja magát :D kivétel nélkül minden ismerösöm fiút jósol nekem 😊

Hasonlók vagyunk igaz nekem nem a méhszájon van hanem csak elől de mondta a doki hogy nem igazán ott kéne lennie de nem lesz baj így se.. Remélem 🤞🤞

márc. 5. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, nekem is elöl, mélyen. Legrosszabb. A doki mondjuk nem izgatta magát nagyon, szerinte ahogy nő, feljebb fog menni. Már el voltam tiltva mindentől, az marad. Nem lesz változás 😂Nem értem egyébként hogy került oda. Olyan szépen indult a fundusból.☹️

márc. 5. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!