Volt már úgy valaki hogy az ovulációs tesztjén a második csík soha nem volt olyan erős mint a kontroll csík? De mégis látványosan erősődőtt a többi naphoz képest?
Mindenhol azt olvasom meg látom hogy erősebbnek kell lenni.
4 hónapja követem a ovum és erősődik úgy ahogy kell de soha nem lesz erősebb mint a kontroll csík sőt egy icipicit halványabb is 2 napig szokott tartani aztán ugye egyértelműen negatív lesz. Valami gond van velem?
20-érzékenységű tesztet használok. Kerestem 10-érzékenységűt is, sajnos olyat nem találok sehol
Most megnyugtattál köszönöm szépen a válaszod.
Egy terhességem nekem is volt de sajnos missed ab lett a vége :( kicsit bennem van hogy valami hiányoságom van és azért nem erős a ovu teszt és azért ment el a babám :(
Sajnos, nekem is vetéléssel végződött, de nincs összefüggés. Az LH teszt LH csúcs meghatározására való, semmi másra. Ha terhes lettél, volt ovud. A petesejt minőségéről pedig az LH teszt nem ad információt. (Nálam pl.már nem túl tökéletesek a korom miatt, lehet, hogy azért volt a vetélés is, de az LH szintből ez nem állapítható meg.) Ne izgulj ezen. Van ovud, teherbe tudsz esni, a következő sikerülni fog!
Nagyon aranyosak vagytok ❤️
Köszönöm szépen a válaszokat és #1-es jókívánságát 😊
Mi újság Kérdező? Sikerült azóta?
Képzeld, nekem abban a ciklusban, amikor írtam, pont nem lett pozitív, még az egyetlen próbálkozás után 3 nappal is csak fele olyan erős volt, mint a kontroll, vagyis -, mert mint írtam , nálam a + egy árnyalattal halványabb a kontrollnál.Tovább nem is néztem, mert minek már. El is könyveltem, hogy most tényleg nem volt ovum. Mit ad Isten, ahhoz képest terhes lettem🤣
#1, #3
Jaj de jó olvasni ezt most 😁
Kérdésem kiirása után decemberben pozitív lett a terhességi tesztem most vagyok 14hetes 4 napos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!