Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Poztiv teszt, mar nagyon...

Poztiv teszt, mar nagyon orulsz, es akkor 4 napra ra megjon, jartatok igy?

Figyelt kérdés
Nagyon jol esne egy kis vigasztalas!!
2010. okt. 20. 06:04
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem menj el orvoshoz. A barátnőm anyukája a 2. babánál (igaz, akkor már 35 éves volt, csak besikerült a hugi) egész terhesség alatt menstruált. Mármint rendszeresen havonta 3-4 napig. Az orvos mondta Neki, hogy ez előfordulhat, nem kell aggódnia.

Szóval nem csak vigasztalni akarlak, vagy reményt önteni beléd, mert nagyon sajnálnám, ha nem lenne babád, de hátha...

2010. okt. 20. 07:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, hat meg en is nagyon remelem, hogy ott van a baba!
2010. okt. 20. 08:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, két havonta így járok..vagyis jártam..túl korán teszteltem már menis előtti napokban plusz volt a tesztem..majd megjött..utána teszteltem akkor már csak halvány vonal volt majd pár napra rá már semmi..nálunk kiderült a gond, baktériummal volft fertőzött a férjem spermája és hiába megtermékenyült és beágyazódott mégis kilökődött..
2010. okt. 20. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz,mert ez szerintem egy spontán vetélés volt,és nem árt kivizsgálni.
2010. okt. 20. 10:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a statisztikák (bár utálom a statisztikákat) azt mutatják, hogy a menzesz előtti pozitív tesztek 70%-ából, míg a menzesz utáni tesztek 90%-ból lesz baba. Ezért jobb elvileg később tesztelni... Persze az sem biztos, amig meg nem születik, én voltam már a "maradék" 10%-ban, ami így nem soknak tűnik de ha benne van az ember akkor bizony nagyon soknak. Tudom mit érzel, csalódottság, fájdalom, ezer miért... Kitartás! Én a helyedben elmennék dokihoz. És csak előre!!! Hajrá!!! Az idő gyorsan rohan és nagy igazság hogy minden fájdalom után ha az első napon túl vagy, annál már csak könnyebb lehet.
2010. okt. 20. 11:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindjart megbolondulok!!, csinaltam egy tesztet es halvany pozitiv , hogy lehet ez??mi a fene tortenik?!?!?
2010. okt. 20. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Vagy még a szervezetedben ott a hcg, vagy ami mégjobb a baba is:) Szerintem menj el nagyon gyorsan dokihoz!!! Drukkolok és jelentkezz ám!
2010. okt. 20. 12:05
 8/11 A kérdező kommentje:
D.u. megyek a dokihoz, s majd irok!Nagyon remelem van babo!!!!
2010. okt. 20. 12:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! 5. lányommal így jártam. Csináltam tesztet, rá 4 napra megjött. Elmentem orvoshoz, azt mondta méhen kívüli, és azonnal ki kell venni onnan belülről mindent. Én közöltem vele, nem vagyok hajlandó itt megműttetni magam, saját felelősségre haza mentem, elmentem másik orvoshoz, másnap , ő meg közölte hogy 5-6 hetes terhes vagyok. Kaptam magzat megtartó gyógyszert, feküdtem nagyon sokáig, és most 26 hónaposan itt szuszog a kicsi lány:). Úgyhogy még ne add fel!!!!
2010. okt. 20. 13:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sajna elment a baba!, de a kovetkezo honapban biztos minden oke lesz!!!!
2010. okt. 20. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!