5 nap mulva kéne megjönnie érdemes tesztelni hátha kimutatja a teszt a babát?
Figyelt kérdés
Annyira szertném2023. nov. 11. 20:11
1/12 A kérdező kommentje:
Szeretném ,elírtam bocsi
2023. nov. 11. 20:14
2/12 anonim válasza:
Várj hogy meg-e jön szerintem.
Attól nem leszel terhes hogy tesztelsz hab kell ha nem
4/12 anonim válasza:
5 nap múlva is terhes leszel ha most az vagy. Türelem! Ha most tesztelsz akkor holnap írhatod ki a kérdést, hogy szerintetek ez pozitív, mert félhomályban, a hold fényénél ha kétszer átugrom akkor látszik a 2 csík.
5/12 A kérdező kommentje:
És akkor mi van ha kiírom hogy mit láttok rajta!!??
Az ember azért rakja ki mert boldog vagy bizonytalan!!
Ezért van ez az oldal!!!!
Az ilyenek meg tudnak őríteni!!!😡
2023. nov. 11. 22:32
6/12 anonim válasza:
Nem az számít mikor jönne meg, hanem hány nap telt el ovu óta ha ezt nem tudod ne tesztelj, mert lehet nem ciklus közepén van ovud és ép hogy + lenne a teszted késésnél is.
9-10 dpon már egy predictor mutathatja
7/12 anonim válasza:
Mert te nem látsz meg 2 csíkot kérdező?
8/12 A kérdező kommentje:
7 nagyon köszi a normális válaszodat!!
Ment a zöld kezecske
2023. nov. 11. 22:54
9/12 anonim válasza:
Mondjuk nekem ha kiderült hogy terhes voltam és boldog voltam, akkor nem a gyakorira jöttem örülni, hanem a családommal osztottam meg a boldogságom. De persze ha neked itt jobb idegenekkel, akkor tesztelj csak.
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó erre inkább nem írok semmit!!!
De remélem gondolod mit akartam ugye??
2023. nov. 12. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!