Kinek mikor lett pozi a tesztje? Létezhet, hogy egy teszt csak jópár nappal a kimaradás után lesz pozi? A többi lent….
5 napja késik a mensim, ami nàlam soha nem fordul elő, sőt inkább hamarabb szokott megjönni. Tegnapelőtt teszteltem és mindkét teszt negatív lett (tettem is fel róluk ide képet), bár valamiféle szellemcsík látható volt…mindenesetre egyértelműen negatívak lettek.
Azóta is várom, hogy megjöjjön, nyilván újabb teszteket feleslegesen azóta nem lőttem el. Tényleg létezhet, hogy csak jóval mensi kimaradása után lesz pozitív egy teszt?
Két terhességem volt már és mindkét alkalommal a késés idején már pozitív volt a teszt.
Plusz info: az előző terhességem előtt és most is iszok palástfű teát. Annak idején ez babát hozott nekem, semmiképpen nem tolta ki a ciklusomat, így nem hiszem, hogy most ez áll a háttérben.
Köszönöm előre is a normális, intelligens válaszokat! 🤗
Mért nem lh tesztelsz akkor + lh után tudn@d hány nap múlva j{n meg. Nekem minden esetben ovu után a 9-10 dpon + lett a tesztem ez mensi előtt 5-6 nap nekem.
Most biztos csúszott az ovud(ha volt egyáltalán, azért mert eddig ilyen nem volt most lehet).
Nekem 30 év mensim alatt volt 2 olyan hónapom hogy 2 hetet késett, tehát akkor volt ovum amikor eredetileg meg kellett volna jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!