Szokásos PMS tünetek kimaradása jelzett valakinek babát?
Sziasztok! Az érdekelne, hogy járt-e úgy valaki, hogy mindig nagyon erős PMS tünetei voltak (mellfeszülés, pecsételés, stb.), de amikor várandós lett, ezek elmaradtak és csak később, a HCG termelődés után jelentkeztek a tünetek?
Tudom, hogy mindkettőt a progeszteron (is) okozza, tehát a tünetek egyaránt lehetnek a PMS, vagy a terhesség jelei is, ezt ilyen korán senki nem tudja megmondani.
Olyan történetekre vagyok kíváncsi, ahol a kismamának pont az volt a tünete, hogy a szokásos tünetek elmaradtak, vagy jóval később kezdődtek.
Köszönöm szépen a választ! A 23. ciklusnapon járok, nekem ilyenkor már napok óta nagyon fájnak a melleim, az előző hónapban már a járástól is könnyeztem, ezért nagyon furcsa, hogy semmit nem érzek.
Pogeszteront néztek ebben a hónapban, volt ovuláció, úgyhogy elvileg az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!