NemFogodKitalálni kérdése:
Clearblue teszt kérdés?
Figyelt kérdés
Ez nem az a fajta teszt, amin + jelnek kell lennie, hanem a 2 csíkos.
Időn belül, fénynél nézve EXTRA halványan látszott valami csíkocska a tesztcsík helyén. Viszont ahogy száradt, úgy lett egyre egyértelműbb a tesztcsík. Lehet neki hinni? Vagy mennyire megbízható ez a fajta clearblue teszt?
2023. nov. 6. 16:53
11/22 anonim válasza:
Nem is a rövid ciklus furcsa, hanem a rövid luteális. Ha csak 11. dpo, de már 2 napja késik, akkor 8-9 napos szokott lenni a luteális?
12/22 A kérdező kommentje:
10-11.napon szokott lenni a peteérés, és rá 11-12 napra jön meg. Az eddigi ciklusaimat nézve késik 2 napja, viszont ha a luteálist nézzük, akkor ma vagy holnap. De mensinek semmi jele.
2023. nov. 6. 20:51
13/22 anonim válasza:
Ez a fajta teszt a sima víztől is két csíkos, inkább másik tesztet próbálj!
14/22 anonim válasza:
Szerintem sem adj erre a tesztre,engem is sokszor becsapott
ugyanilyen eredménnyel,a többi teszt mind teljesen negatív volt
15/22 A kérdező kommentje:
2 nappal ezelőtt volt egy extra halvány pozitív, másfajta tesztem. Ma megjött. Múlt hónapban is ez volt..
2023. nov. 7. 08:14
16/22 anonim válasza:
Máskor csak predit vagy facellet használj
Szerintem a clearblue becsapòs és többen írják hogy mindig van rajta második csík
17/22 A kérdező kommentje:
Nem magyarországon élek, itt nincsenek ezek a fajta tesztek :/
2023. nov. 7. 08:36
18/22 anonim válasza:
Jaj istenem ne már hogy ez a fajta se jó…. :) a párom a múlt hónapban ebből a fajtából hozott nekem kettőt. Dolgoznom kellett menni így elment nekem a pozitív teszt hallatán még venni parat hogy mi lesz :) meg egy másfajtából is vásárolt.. Még jó hogy látom hogy sokan ellene vagytok. Így ha pozitív lesz csinálok mellette a másik fajtából is majd egyet :) előző ciklusban a gabriellel jártam így. Reggel pozitív volt, másnap a masik fajta meg negatív..
19/22 anonim válasza:
Ez a teszt engem is csapott már be elég rendesen. Laborban nézettem HCG-t. Kimutatta, hogy nincs a szervezetemben ez a fajta teszt mégis pozi volt.
20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mennyire megbízható. Azt tudom, hogy 2 napja volt egy nagyon extra halvány pozitív tesztem (más fajta, nem cb), majd ma megjött, eléggé nagy alvadt darabok jönnek, ami amúgy nem szokott nekem…
2023. nov. 7. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!