Lehetek terhes?
Sziasztok, szép napot!
A menstruációm általában a hó 27. vagy 28. napján szokott megjönni, az ovulációm 14.-15. van a csúcsponton. 22-ikén voltam együtt a barátommal, használtunk óvszert, egyszer cseréltünk is szex közben, lehet emiatt egy nagyon minimális előváladék került rá. Azóta emiatt folyamatosan izgulok, rosszul vagyok és mindenféle tünetet produkálok szerintem magamnak, mivel azt írták, az első hét tünetmentes. Még nem jött meg a menzeszem. Szerintetek terhes lennék?
Ha ennyi történt, amit írtál, akkor kizártnak tartom. Szerintem már az időzítés sem stimmel, az előváladék pedig nem tartalmaz mindig spermiumot alapból, plusz te is írod, hogy lehet még az sem jutott beléd egyáltalán. Szóval nagyon-nagyon szerencsétlennek kellene lenned, hogy ennyi véletlen összejöjjön 😀
Nyugodj meg szépen, mert a stressztől is tud késni. Hidd el, ha abbahagyod a saját magad beforgatását, akkor egy-két nap múlva megjön 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!