Második kémiai 2 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Előző ciklusban 10 nap késés után jött meg iszonyat fájdalommal, akkor sem erősödött a 2. csík.
Most ugyan még csak hétfőn kellett volna megjönnie, de kedden és ma is ugyanolyan erős a csík. Predictor-t csináltam mindkétszer.
Gondolom ne reménykedjek ez is csak kémiai lesz megint?
2023. okt. 26. 07:01
21/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok. A következő már rendben lesz. Most kezdtem még csak el szedni a gyógyszert, mert magas volt a 2 órás cukrom és az inzulinom is. Remélem ez volt az utolsó gátló tényező. Tartom a diétát mellette és el is kezdtem kicsit fogyni, bár nem vagyok nagyon kövér, de azért van plusz :)
2023. nov. 1. 11:44
22/22 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nagyon erős vagy, csak így tovább. Sajnálom a veszteséged de örülök, hogy van terved és tudod, mi számodra a következő lépés! Nagyon szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!