Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második kémiai 2 hónap alatt?

Második kémiai 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Előző ciklusban 10 nap késés után jött meg iszonyat fájdalommal, akkor sem erősödött a 2. csík.

Most ugyan még csak hétfőn kellett volna megjönnie, de kedden és ma is ugyanolyan erős a csík. Predictor-t csináltam mindkétszer.

Gondolom ne reménykedjek ez is csak kémiai lesz megint?

[link]

2023. okt. 26. 07:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én tuti nem töröltem semmit és nem is jelentettem. Még ha valaki "rosszat" írna se törölném minden válasznak örülök
2023. okt. 27. 14:37
 12/22 A kérdező kommentje:

A progeszteron még készül, de sajnos a hcg csak 46,7 mIU/ml 4+5 naposan.

Tudom értékhatárban van megnéztem és ahhoz, hogy tutira értékelhető legyen meg kell nézetni jövő héten is, de most úgy érzem felesleges lenne :(

Azért még reménykedem hátha csak lassan indul be. De inkább már csak várom, hogy új ciklus induljon hátha a 3. már tényleg sikeres lesz.

2023. okt. 28. 05:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Meglett közben a progeszteron eredménye is. 48,48 nmol/l lett. Valahol azt olvastam hogy 50 felett jó, valahol meg hogy 47 felett már "csak" 9% az esély a vetélésre.
2023. okt. 28. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel kérlek.

Tudom nehéz .

Nekem missed abom volt a hetedik héten tavaly előtt.

Aztán utána én is úgy voltam vele,hogy ha terhes is maradok nem marad meg a baba.

Aztán a missed ab utan két hónappal terhes lettem.

És a fiam már másfél éves..

Nem szabad feladni

2023. okt. 28. 19:06
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
Lehet gorcsosen ragaszkodsz ahhoz hogy teherbe ess. Sajnos nekem egesz eletemben vegigkisert hogy amit gorcsosen akartam es egyfolytaban vagyakoztam utana sose kaptam meg...amikor meg elertem egy pontot hogy mar nem volt kedvem tovabb szenvedni miatta es elengedtem,utana jott minden amire vagytam. Most is ebben a cipoben jarok,eddig nem akartam gyereket,nemreg fogott el valami hogy nagyon de nagyon szeretnek megis anya lenni,3honap alatt ossze is jott de kemiai lett belole. Egy ejjel azt almodtam hogy egy beteg kislany akihez semmi kozom nem volt azt mondta hogy az olembe szeretne ulni es hogy milyen jol erzi magat hogy itt ulhet...akkor felebredtem,kimentem a wcre es megjott. Nem az otodik,mint ahogy neked de minden vesztes ugyanolyan fajdalmas es egyre fajdalmasabb...azt akartam hinni hogy ezzel uzent..jobb lesz neki is es nekem is hogy elmegy.fajdalmas de el kell engedni valahogy a multat es nem ragolcsolni a jelenre. Probalom en is lazabban venni most, tudom hogy nem egy cipoben jarunk de neked se tudok mast mondani,eld meg a pillanatot ha meg ugy jo neki hogy menjen akkor ugyis menni fog,nem tudod befolyasolni. De meg mindig van remeny. Legy eross!
2023. okt. 28. 22:18
 16/22 A kérdező kommentje:

Annyira kedvesek vagytok, hogy így ismeretlenül is támogattok, nagyon jól esik köszönöm.

Igen most elengedtem, nem a babát hanem a görcsölést. Tegnap este megbeszéltük a férjemmel, hogy úgy állunk hozzá, hogy sikerült és igazából ki tudja, ha egy kicsit később ágyazódott be akkor akár 1 héttel is kisebb lehet a "koránál". Amíg nincs görcs, vérzés vagy bármi jele, addig bizony ott a babánk a pocakomban :)

Megírom majd, ha már voltam dokinál (szerintem 2 hét múlva elmegyek)

Amúgy ma csináltam azért egy digitális clearblue-t, mert volt itthon és gondoltam utolsó tesztnek elhasználom és 1-2 hetet mutat.

Utolsó, nem tudom ki pontozott le én gyorsan nyomtam egy zöldet :)

2023. okt. 29. 07:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Ez van,valakiknek nem tetszik mas velemenye/tapasztalata
2023. okt. 29. 14:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Ma elkezdtem hajnalban görcsölni és vérezni. 5+3 nap lett volna. Mondjuk most 3 nappal tovább tartott, mint múlt hónapban.

Talán a következő már rendben lesz.

2023. nov. 1. 08:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom! :( En is most varom es remenykedek hogy ebben a ciklusban is osszejon es minden jo lesz. Ne adjuk fel a remenyt! Szurkolok tovabbra is! (Utolso kommentelo)
2023. nov. 1. 09:07
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Jaj istenem ugy sajnálom pedig úgy drukkoltam neked.
2023. nov. 1. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!