Második kémiai 2 hónap alatt?
Előző ciklusban 10 nap késés után jött meg iszonyat fájdalommal, akkor sem erősödött a 2. csík.
Most ugyan még csak hétfőn kellett volna megjönnie, de kedden és ma is ugyanolyan erős a csík. Predictor-t csináltam mindkétszer.
Gondolom ne reménykedjek ez is csak kémiai lesz megint?
A progeszteron még készül, de sajnos a hcg csak 46,7 mIU/ml 4+5 naposan.
Tudom értékhatárban van megnéztem és ahhoz, hogy tutira értékelhető legyen meg kell nézetni jövő héten is, de most úgy érzem felesleges lenne :(
Azért még reménykedem hátha csak lassan indul be. De inkább már csak várom, hogy új ciklus induljon hátha a 3. már tényleg sikeres lesz.
Ne add fel kérlek.
Tudom nehéz .
Nekem missed abom volt a hetedik héten tavaly előtt.
Aztán utána én is úgy voltam vele,hogy ha terhes is maradok nem marad meg a baba.
Aztán a missed ab utan két hónappal terhes lettem.
És a fiam már másfél éves..
Nem szabad feladni
Annyira kedvesek vagytok, hogy így ismeretlenül is támogattok, nagyon jól esik köszönöm.
Igen most elengedtem, nem a babát hanem a görcsölést. Tegnap este megbeszéltük a férjemmel, hogy úgy állunk hozzá, hogy sikerült és igazából ki tudja, ha egy kicsit később ágyazódott be akkor akár 1 héttel is kisebb lehet a "koránál". Amíg nincs görcs, vérzés vagy bármi jele, addig bizony ott a babánk a pocakomban :)
Megírom majd, ha már voltam dokinál (szerintem 2 hét múlva elmegyek)
Amúgy ma csináltam azért egy digitális clearblue-t, mert volt itthon és gondoltam utolsó tesztnek elhasználom és 1-2 hetet mutat.
Utolsó, nem tudom ki pontozott le én gyorsan nyomtam egy zöldet :)
Ma elkezdtem hajnalban görcsölni és vérezni. 5+3 nap lett volna. Mondjuk most 3 nappal tovább tartott, mint múlt hónapban.
Talán a következő már rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!