Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek erdemes teszeltelni?

Szerintetek erdemes teszeltelni?

Figyelt kérdés

12 dpon vagyok. 2 eve probalkozunk sikertelenul. Eddig minden honapom ugy volt hogy ovu utan majd leszakadt a mellem .. majd mensi elott 4 nappal esett a hom a mellfajdalmam enyhult .. es elkezdtem pecsetelni. 4 napig pecseteltem verzes elott majd megjott. Ez a honap teljesen mas. Az ovus fajdalmam es a folyas megtortent csak a mellfajdalmam es a pecseteles nem jelentkezett. Ezen felul tegnap 36.7 volt a hom ma 36.8 ilyenkor mar boven 36.5 szokott lenni.

Szerintetek erdemes lenne e tesztelni? Nehez fizikai munkat vegzek es azonnal tappenzre kell menni aki terhes. Holnap kezdenem a munkat!

Tudom kicsi az eselye annak hogy pont most spontan jonne ossze a baba. Ferjemmel minden rendben. Es mar a meddosegire is meg van az idopont

2023. okt. 23. 13:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Drukkolok hogy baba legyen :) ezt csak azert irtam le.. hogy inkabb tesztelj masikkal is. Most idon tul az x epil halvany csikos.. hat nem tudom en ezekre a halvany csikokra nem nagyon adok 2 ev tavlataba :/ de most meg is bennem a remeny hiszen semmi mensi jelem nincs
2023. okt. 23. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem a facelle vált be. Soha nem volt szellemcsíkos
2023. okt. 23. 15:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Én az elsőnél és most is facelle-t csináltam,nekem bevált. Ha nem volt terhesség hómező volt. X-epilt is csináltam,25-öst az elsőnél,az is mutatta,de azt nem szerettem. A mostaninál meg expect-et,meg másfél hét után egy clearblue digitálisat. Most késik két hete. Szurkolok kérdező!:)
2023. okt. 23. 16:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A pecsételés és a mellfájdalom hiánya nem feltétlenül terhességi tünet. Ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket, de ha próbálkoztok, akkor természetesen benne van a pakliban, hogy teherbe eshetsz. A pecsételést jellemzően progreszteronhiány okozza, így ha nincs pecsételés az alapvetően jó jel. Viszont az érzékeny tesztek azért 12. dpo-n már ki szokták mutatni a terhességet.

A 'tüneteid' alapján még nem iratnám magam táppénzre.

2023. okt. 23. 18:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Tök érdekes. Szerintem már végigpróbáltam az összes létező terhességi tesztet, de még egy megveszekedett szellem, vagy száradási csíkot sem láttam soha, pedig jó a szemem. Igaz, itt is látok néha "szellemcsíkos" teszteket, vagyis én legfeljebb a reagens helyét látom a képen. Na de ez csak úgy érdekességképpen ragadt meg bennem :) Biztos mindig jó szériákat fogok ki 😁
2023. okt. 23. 19:57
 16/19 A kérdező kommentje:
Kimondta hogy teppenzre iratom magam a tunetek alapjan? Tenyleg hihetetlen hogy mennyi hulye embert osszehord ez az oldal. Tobbieknek koszonom a valaszt
2023. okt. 23. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
15-ös egyet kell értsek veled :) Nekem időn belül jött ki másodjára is a második csík, sőt a gagyibb tesztem is erősödött szóval biztos nem szellemcsíkos egyik sem. A predictort én egy jó tesztnek gondolom, hiszen teszteltem vele hómezőt is az elmúlt 2 hónapban…de nem vonom kétségbe, hogy valakinek nem volt vele jó élménye.
2023. okt. 24. 03:31
 18/19 A kérdező kommentje:

Jo reggelt :) nem szeretem az olyan kerdeseket amik elkezdodnek de soha nem tudjuk meg hogy mi lett a vege igy leirom :)

Tegnap volt egy nagyon minimalis par mm es foltban ver de azota semmi. Reggelre tovabbiakban is fent van a hom es a mellem is megduzzadt. Csinaltam egy tesztet 10 est de ha nagyon forgatom mintha lenne valami de maradjunk annyinal hogy negativ!

2 ev tavlataba bizakodo vagyok egy kicsit hiszen minden honapba pontosan jott meg es szabalyszeruen elotte 3-4 napig pecseteltem.

Mara mar meg kellett volna jonnie normalisan sot... Mar tegnapra. Igy bizakodok.

2023. okt. 24. 04:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Jó reggelt ! Drukkolok neked is, várjuk a fejleményeket :)

17-es voltam.

2023. okt. 24. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!