Szerintetek erdemes teszeltelni?
12 dpon vagyok. 2 eve probalkozunk sikertelenul. Eddig minden honapom ugy volt hogy ovu utan majd leszakadt a mellem .. majd mensi elott 4 nappal esett a hom a mellfajdalmam enyhult .. es elkezdtem pecsetelni. 4 napig pecseteltem verzes elott majd megjott. Ez a honap teljesen mas. Az ovus fajdalmam es a folyas megtortent csak a mellfajdalmam es a pecseteles nem jelentkezett. Ezen felul tegnap 36.7 volt a hom ma 36.8 ilyenkor mar boven 36.5 szokott lenni.
Szerintetek erdemes lenne e tesztelni? Nehez fizikai munkat vegzek es azonnal tappenzre kell menni aki terhes. Holnap kezdenem a munkat!
Tudom kicsi az eselye annak hogy pont most spontan jonne ossze a baba. Ferjemmel minden rendben. Es mar a meddosegire is meg van az idopont
A pecsételés és a mellfájdalom hiánya nem feltétlenül terhességi tünet. Ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket, de ha próbálkoztok, akkor természetesen benne van a pakliban, hogy teherbe eshetsz. A pecsételést jellemzően progreszteronhiány okozza, így ha nincs pecsételés az alapvetően jó jel. Viszont az érzékeny tesztek azért 12. dpo-n már ki szokták mutatni a terhességet.
A 'tüneteid' alapján még nem iratnám magam táppénzre.
Jo reggelt :) nem szeretem az olyan kerdeseket amik elkezdodnek de soha nem tudjuk meg hogy mi lett a vege igy leirom :)
Tegnap volt egy nagyon minimalis par mm es foltban ver de azota semmi. Reggelre tovabbiakban is fent van a hom es a mellem is megduzzadt. Csinaltam egy tesztet 10 est de ha nagyon forgatom mintha lenne valami de maradjunk annyinal hogy negativ!
2 ev tavlataba bizakodo vagyok egy kicsit hiszen minden honapba pontosan jott meg es szabalyszeruen elotte 3-4 napig pecseteltem.
Mara mar meg kellett volna jonnie normalisan sot... Mar tegnapra. Igy bizakodok.
Jó reggelt ! Drukkolok neked is, várjuk a fejleményeket :)
17-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!