Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek erdemes teszeltelni?

Szerintetek erdemes teszeltelni?

Figyelt kérdés

12 dpon vagyok. 2 eve probalkozunk sikertelenul. Eddig minden honapom ugy volt hogy ovu utan majd leszakadt a mellem .. majd mensi elott 4 nappal esett a hom a mellfajdalmam enyhult .. es elkezdtem pecsetelni. 4 napig pecseteltem verzes elott majd megjott. Ez a honap teljesen mas. Az ovus fajdalmam es a folyas megtortent csak a mellfajdalmam es a pecseteles nem jelentkezett. Ezen felul tegnap 36.7 volt a hom ma 36.8 ilyenkor mar boven 36.5 szokott lenni.

Szerintetek erdemes lenne e tesztelni? Nehez fizikai munkat vegzek es azonnal tappenzre kell menni aki terhes. Holnap kezdenem a munkat!

Tudom kicsi az eselye annak hogy pont most spontan jonne ossze a baba. Ferjemmel minden rendben. Es mar a meddosegire is meg van az idopont

2023. okt. 23. 13:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelhetsz ha gondolod, a predictor elvileg ilyenkor már mutatja, ha van valami. Én tiszta szívemből drukkolok.
2023. okt. 23. 14:01
 2/19 A kérdező kommentje:

Azt nem szeretem mert szinte mindig szellemcsikos volt nekem!

Most ez az uj x epil 6 nappal mensi elottit csinaltam meg de negativ

2023. okt. 23. 14:13
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

Nehez fizikai munkat vegzek es azonnal tappenzre kell menni

Nem, nem kell. Tanuljátok már meg, üzemorovos, felmentés, alapbér.

Táppénz, ha probléma a terhességgel van.

Felmentés, ha a munkával.

2023. okt. 23. 14:14
 4/19 A kérdező kommentje:

Senkinek semmi koze miert megy a masik tappenzre vagy miert nem szeretne alapbert kapni! De ugy gondolom nem ez volt a kerdes!

A munakhelyemen az alkalmazottnak jobban megeri a tappenz es kesz pont. A ceg ezt tamogatja!

2023. okt. 23. 14:19
 5/19 anonim ***** válasza:
55%
az megvan, hogy az alapbéred több, mint az 50 vagy 60 %-os táppénz? És mondjuk nekem pont van hozzá közöm, mert ezeket ellenőrzöm. Nem rosszat akarok, hanem jót...
2023. okt. 23. 14:22
 6/19 A kérdező kommentje:
Az ugye meg van hogy a terhes tappenz nem szamit a gyes csed stb szamitasakor de az alapber igen ami egy muszakos dolgozonal a fizetese fele ...
2023. okt. 23. 14:25
 7/19 anonim ***** válasza:
90%

Én tegnap 12 dpo-n teszteltem egy halvány pozit Predictorral :). Én azért teszteltem mert nekem sose szokott fájni a mellem nemvárt táján illetve ami furcsa volt, hogy folyton azt érzem sok a nyál a számban illetve furcsa ízt is érzek a számban folyton…ez tudom lehet hülyén hangzik, de nekem akkor is érdekes volt, gondoltam bepróbàlkozom egy teszttel. Mivel ovu teszteltem ezért fixen tudtam, hogy hol tartok :) Tesztelj holnap reggel első vizeletből az a fix. Nem tudom milyen teszted van otthon de ha lehet ne 25-ös tesztel próbálkozz.

Drukkolok neked !!!

2023. okt. 23. 14:28
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem ertem kérdező mi a baj. A válaszoló csak segíteni akart azzal, hogy leírta, hogy nem kell rögtön táppénzre menni, hanem a rendes fizudat is kaphatod, ha a munkáltató nem tud olyan munkát biztosítani neked, amit terhesen is vegezhetsz.

Terhes táppénz mint olyan egyebkent sincs, táppénz van, amit kaphatsz, ha veszélyeztett terhes vagy, ez a 9-es kód.

Az ellátások alapja pedig a rendes fizetésed, ezt eddig sem vitatta senki, nem is értem hogy jön ide.

A munkahelyed meg nyilván a tappanzt támogatja, hisz az kevesebb, mint a fizetés.

2023. okt. 23. 14:32
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kerdes :) csupan ennyi.

Kedves 7.

Sajnos nekem nem volt jo elmenyeim a predivel.. akkor is halvany pozi volt mikor minden mas negativ. Akkor is rajta volt a csik amikor semmi esely nem volt a terhessegre.

En igy teljesen hanyagolom! Ezt tanacsolom neked is. Meguszol nagyon sok kellemetlen pillanatot

2023. okt. 23. 14:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a predi bevált eddig, illetve a baràtnőimnek is mutatta ha baba volt. Tegnap csináltam reggel egy DAVID tesztet is azon is ott volt a csík, csak a DAVID teszt inkább 25-ös mint 10-es. Az elmúlt két hónapban ilyentájt hómező volt mind a két tesztem.

7-es voltam.

2023. okt. 23. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!