Túl korai a tesztelés?
Október 4.én volt ovum.elvileg,gyereket tervezünk,ezért több aktusbol is sikerülhetett,tegnap kellett volna megjönnie,de helyette pecsételős verzésem néha barnás folyásom van.
Csináltam egy tesztet ami negatív volt tegnap délután
Has szurkálás mell érzékenységem van,és konkrétan a saját nyálamtol is hányingerem van.
Az lenne a kérdésem hogy lehetséges e az hogy korán végeztem a tesztet,inkább a reggeli vizeletből kellett volna ?

Szerintem megfog jönni vagy màr meg is jött. :( Milyen erősségű tesztet csináltál ? 10-es 25-ös ?
Amúgy igen, jobb lenne a reggeli vizelet a teszteléshez ilyenkor még.

Inkább meg fog jönni. Ha attól lenne hányingered, + lenne a teszt.
Nem tudom, de amikor nekem a menstruációm idején bármilyen vérzés jelentkezik, az utolsó, ami eszembe jut, hogy terhes vagyok. Inkább beletörődök, hogy ez a hónap se sikerült.

Mikor menstruáltál utoljára? Mennyire szokott pontosan megjönni?
Ha a leghosszabb ciklusodhoz képest is késik, akkor bőven elég tesztelni.
Szeptember 20.an jött meg utoljára
Pontosak a ciklusaim nem szokott késni,ez a "vérzés" ami most van nagyon furcsa mert nem volt még ilyen nekem

"Pontosak a ciklusaim nem szokott késni,ez a "vérzés" ami most van nagyon furcsa mert nem volt még ilyen nekem"
A vér az vér, menstruálsz. A beágyazódási vérzés nem ilyenkor van (ha van!), és nem ilyen.

A pecsetelos barna folyás menzesz idején, az maga a menzesz. Van, hogy ilyen az elején, akár végig is ritkán.
A tüneteid pms tünetek. Ha terhességi tüneteid lennenek akkor a hcg teszt mutatna, hisz a hcg okozza a tüneteket. Az esedékes menzesz idején pedig már legalább halvány pozitív lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!