Mikor lehet tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
Kb egy hét múlva kellene megjönnie. Tegnap, mikor vécére mentem, volt egy kis halvány vér szerű vmi a papíron.
Lehet beágyazodás?
Mikor érdemes először tesztelni?
2023. okt. 18. 19:36
2/7 A kérdező kommentje:
De sokára van még :D
2023. okt. 18. 19:47
4/7 anonim válasza:
Nem várt napján, korai terhességi teszttel.
5/7 anonim válasza:
Kb 1 hét múlva...és igen, messze van, de ha előbb tesztelsz meg töltögeted majd ide fel a negatív tesztfotókat, mert te otthon látod rajta és különbenis ha átteszed negatívba akkor látszik rajta a semmi.
6/7 anonim válasza:
Hát én 6.dpotól tesztelgetek és engem megnyugtat :))) pont nem érdekel ki hogy csinálja.
7/7 anonim válasza:
Kedves 6-os. Mindenki maga tudja. Azért nem érdemes nem várt előtt tesztelni, mert lehet akár kémiai terhesség is. Ha meg nem csinálsz tesztet erről kb fogalmad sincs, hogy volt egy kémia terhességed. Csináld csak 6 dpo-tól ha neked így jó és megnyugtat. Mi csak a kérdésre válaszoltunk, hogy mikor érdemes tesztelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!