Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy alulműködéssel...

Pajzsmirigy alulműködéssel hogy alakult a gyógyszer adag terhesen?

Figyelt kérdés
Ma pozitív lett a tesztrm, irtam a dokimnak, hogy hogyan szedjem tovább a gyógyszert, de még nem válaszolt. Mindenképp megvárom mit mond. Csak érdekelne, hogy Nektek változott az adag, többet, kevesebbet szedtetek vagy nem?
2023. okt. 18. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem duplájára emelte , szülés után nem kellett visszaállni.
2023. okt. 18. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem előtte 25-ös és 50-es volt felváltva, és pozitív teszt után kiírta a 75-öst is.

De vérvétel jó volt, nem kellett a 75-ös, viszont végig 50-est szedtem, 25-öst nem, így volt 1-2 között a tsh.

2023. okt. 18. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pozitív teszt után egy héttel mentem vérvételre, 2 alatt volt a TSH-m, t3, t4 is jó volt úgyhogy nem változtattunk az adagon. 4 hetente kellett a vérvétel, de az adag végig ugyanaz maradt. (75 mikrogramm, terhesség előtt 1,5 évvel lett beállítva)
2023. okt. 19. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊 nekem maradt ugyannyi nov 10ig, akkor vérvétel, konzultáció.
2023. okt. 19. 22:23
 5/5 AlexandraL22 ***** válasza:
Szia, en 12 hetesen voltam kontrollon ott maradt a 75ös, aztan most voltam 27 hetesen ismet de kaptam 125öset szülésig. Utána vissza kell állnom a 75ösre 😊
2023. okt. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!