Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt után hány nappal...

Nem várt után hány nappal teszteltetek pozitívat?

Figyelt kérdés

Tudom, már rengeteg ilyen kérdés volt itt, de mégis érdekelnének a friss tapasztalatok:)

Nem várt után vagyok 1 nappal, remélem még lehet pozitív a tesztem, semmi pms tünetem nincs. Csak a mindjárt megjön érzés, ami miatt folyton wc-re járok :D

Köszönöm az értelmes válaszokat:)

2023. okt. 16. 08:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Én is hasonló cipőben járok. Ma van a nemvárt napja, de negatív a teszt. Nekem nagyon szúr a hasam , és a cicim faj.

Nagyon szurkolok neked .

Sok helyen olvastam h a nemvart után 3-4 nap is teljesen rendben van. Amíg nem jön meg van remény :) majd írd meg mi lett… én holnap reggel is tesztelek

2023. okt. 16. 20:43
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó vagyok. Rosszul írtam , kihagytam egy számot :) ma van a nem várt 2. napja… tehát 2 napja késik
2023. okt. 16. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem várt előtt 5 nappal minden esetben + volt a tesztem, de én lh tesztet használtam így tudtam hogy 100% mikor jön meg
2023. okt. 16. 21:33
 14/20 A kérdező kommentje:

11-es, hát akkor nem kizárt, hogy nálad baba van a dologban:)

Nekem a hétvégén volt cici fájdalom, de tegnapra elmúlt, egyéb tünetem nincs. Tegnap délután picit fájdogált a hasam és ennyi. De én az előző terhességemnél sem éreztem semmit.

Már csak a hétvége felé, péntek vagy szombat reggel fogok tesztelni, mert nagyon ráparáztam és már sok tesztet csináltam :(

Nagyon drukkolok neked is, hogy sikerüljön, majd jelentkezz, hogy mi a helyzet:)

2023. okt. 17. 06:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező , tegnap este időn túl kijött egy második csík. De mivel időn túl van nem számít … most én is emiatt úgy döntöttem csak hétvégén tesztelek … adok neki időt …

Amúgy LH teszt jósló terhesség megállapítására :) esetleg próbáld ki pozitív e , nekem az pozitív lett.

Majd mindenképp írd meg mi lett veled. Megy a drukk

2023. okt. 17. 07:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Sajnos ma este megjött . Utolsó voltam … de fel a fejjel , lehet a következő hónap :)
2023. okt. 17. 22:37
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nagyon sajnálom:(

De hát új hónap, új esély, nem szabad feladni :) Nálam még mindig semmi, az LH tesztem eléggé halvány, de ezek szerint a pozitív LH teszt sem jelent sokat :/

2023. okt. 18. 07:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem bizony :) azért majd írj mi lett veled. Nagyon szorítok.
2023. okt. 18. 13:23
 19/20 A kérdező kommentje:
4 nap késéssel megérkezett sajnos a nem várt. De sebaj, majd legközelebb :)
2023. okt. 19. 06:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,de ez várható volt.Ha valakinek pontos a ciklusa, akkor nagyon ritka az az eset,hogy már késik,de nem pozitív a teszt Ez ugyanis 2 esetben lehetséges,vagy csúszott az ovi,és akkor még nem is késik,ilyen ugye ritkán van(persze előfordulhat)ha mindig pontos a ciklus,vagy a másik eset,ami olyan ritka mint a fehér holló,hogy nem választódik ki a vizeletben a hcg hormon, akkor viszont később sem lesz pozitív a teszt,csak vérből lehet megállapítani, illetve később ugye uh-val a terhességet Sajnálom tényleg,hogy most nem sikerült,de majd legközelebb.
2023. okt. 19. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!