Nem várt után hány nappal teszteltetek pozitívat?
Figyelt kérdés
Tudom, már rengeteg ilyen kérdés volt itt, de mégis érdekelnének a friss tapasztalatok:)
Nem várt után vagyok 1 nappal, remélem még lehet pozitív a tesztem, semmi pms tünetem nincs. Csak a mindjárt megjön érzés, ami miatt folyton wc-re járok :D
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
2023. okt. 16. 08:07
1/20 anonim válasza:
Hát tesztelned kell egyet ahhoz hogy megtudd.Ha valóban 1 nappal vagy a nemvárt után akkor azt egy leggagyibb teszt is kimutatja.Én tesztelnék a helyedben.Lehet megfog jönni csak késett az is bennevan a pakliban. Miért nem tesztelsz amugy?
3/20 anonim válasza:
Én előre sosem teszteltem. Csak a késés másnapján, gagyi teszttel. Mind a 3x kimutatta.
4/20 anonim válasza:
10. dpo-n lett halvány pozitív a tesztem, predivel teszteltem.
5/20 anonim válasza:
Nm várt után 1 nappal digitális hétszámlálós CB azonnal pozitív lett, 2-3 hetet írt ki.
6/20 anonim válasza:
Egyszer "nemvárt" napján, másodszor 6 nap késéssel.
7/20 A kérdező kommentje:
Már teszteltem ma reggeli első vizeletből, de sajnos negatív lett.
Volt fél éve missed ab-m, akkor kb 4-5 nappal a késés után teszteltem, de akkor már erős pozitív volt.
2023. okt. 16. 10:36
8/20 A kérdező kommentje:
A ciklusom 29 napos és mindig napra pontosan jött meg.
Nagyon szeretnénk babát, ezért is reménykedem abban, hogy nem ok nélkül késik és, hogy a napokban megjelenik az a bizonyos második csík:)
2023. okt. 16. 10:38
9/20 anonim válasza:
Pontos ciklus esetén,ha késik, akkor általában már pozitív a teszt.Előfordulhat persze pár napos csúszás,de ha mindig pontos, akkor kevés rá az esély.Ameddig nem jön meg,addig viszont van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!