Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csinálja ezt az lh...

Miért csinálja ezt az lh teszt megint?

Figyelt kérdés

[link]

Délelőtti szép erős (tudom, hogy nem pozitív), délutáni meg nagyon gyenge. Mindkét teszt készítés után 10 percel lett fotózva.

Leírás alapján pont, hogy délelőtt kellene gyenge legyen, délután meg erősebb.

Ugyanúgy betartom a 2 órát mosdó, és ivás nélkül.

Az előző ciklusban ugyenezt csinálta.. (előtte soha!)

Mit jelenthet ez? Nálam miért van most fordítva minden?

Az előző ciklusban nagyon kitolódott az ovum, és előtte jópár napig ugyanezt játszotta a teszt. Délelőtt elhittem, hogy aznap, délután meg hatalmas csalódás.

2023. okt. 12. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs nálad miért nem működik. :/ Én este 6-kor teszteltem David teszttel pozit.

Azt tudom, hogy ha vizelet színe elég világos akkor az kuka, nem elég koncentrált.

Aznap mikor teszteltem és este 6-kor pozi lett teszteltem délután 4-kor is…az kb érvénytelen lett, de már a vizelet színéből tudtam. Akkor megismételtem 6-kor és akkor lett ilyen, amit a digitális teszt is megerősített, hogy pozitív.

[link]

2023. okt. 12. 19:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen a vizelet színéből szoktam én is sejteni milyen teszt következik. De basszus, direkt úgy csinálom délután is, hogy 3kor elmegyek wcre, 3tól 4ig mérsékelten keveset iszom, majd 4kor azt a picit ami van kiürítem, és várok 6ig addig meg semmit nem iszom. Ma is így csináltam. Mégis jóval világosabb lett a vizeletem, majd egy ilyen igen gyenge teszt készült. A délelőtti jóval sötétebb vizeletből készült. Igazából azt nem értem, hogy eddig is ugyanígy csináltam, és jó volt. Most mintha megfordult volna minden. Az a baj, hogyha tudom, hogy nem szabad pisilnem, pszichésen annál jobban kell, és persze annál több, és annál világosabb is az egész. Nem tudom melyik lenne a jobb módszer, ha másfél órásból csinálnék, vagy ha több mint 2 órásból? Azt hiszem neki kell állnom kisérletezni újra.
2023. okt. 12. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Minek ilyen gagyi tesztekkel teszteltek? Minek vársz 10 percet.5 perc max onnantól már nem számit valósnak az eredmény.Használj premom teszteket, alkalmazással befotózos és megmondja mikor ovulálsz. nem 2 órát kell betartani hanem minimum 3 at.
2023. okt. 12. 20:09
 4/15 anonim ***** válasza:

3.) Első vagyok. Én használok gagyit is meg 7 máshol kb 9-10 ezer forintba is kerülő Clearblue-t. Nekem a gagyi is kimutatta és a dràga is aznap.

Premom tesztet meg nem fogok rendelni Amazonról mikor itthon is kapok. És az említett alkalmazást is használom. Ugyanúgy betudom fotózni a gagyi tesztet is vele.

2023. okt. 12. 20:18
 5/15 A kérdező kommentje:

Teljesen jól mutatja a "gagyi" David teszt is. Nincs szükség befotózásra, hisz egymás alá rakom a teszteket, és látom mi a helyzet. Használtam premom appot, nagyon nem mindegy hogy milyen a fényviszony, meg hogy illeszted be.

Amúgy ezt a "gagyi" tesztet már 1 éve használom, tudja amit tudnia kell. 1 év alatt volt egy korai vetélésem, azért ez a hosszú idő. A teszt tájékoztatóján 2 óra van, és 10 perc múlva kell leolvasni az eredményt. A David teszt így működik. Ha érdemben nem tudsz segíteni, hogy vajon mitől van ez most nálam, akkor kérlek ne a tesztet szóld le, ami ugyanolyan jó, mint egy drágább társa.

2023. okt. 12. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Oké.Szerintem akkor is valamit rosszul csinálsz. Nem kell nagy tudomány az apphoz.Igen egymas alá rakod a két pár órás tesztet ami nemis az igazi valós eredményt mutatja.
2023. okt. 12. 20:45
 7/15 A kérdező kommentje:
Arra szeretnék rájönni, hogy mit. Az appal tényleg csak annyi gondom volt, hogy egy és ugyanarra a tesztre több féle eredményt írt ki. Azóta szimplán csak gyűjtöm, és egymás alá rakom. Ami negatív az negatív is marad később jóval száradás után is. Ami meg pozitív volt azon hetek múlva is látszik, hogy pozitív volt valamikor, hisz hiába szárad meg a frankó eredmény látszik rajta, ami vagy negatív vagy pozitív. Na de nem is ez a lényeg, régen én is használtam az appot. Használtam a mosolygós tesztet is, meg mindenfélét igazából. Emellett álltam meg, mert nekem jó hiába olcsó. Itt valami más gond lehet, valamit vagy én cseszek el, vagy nem tudom, de nem okés most így.
2023. okt. 12. 20:59
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem úgy szokott jó lenni, hogy pisilek 2, 3 óra kihagyással, az világos sárga, de utána egy fél órával sötét, azt használom. Nálam is Dávid teszt. És napi 1et használók, mert az lh ingadozik.

Vagy 4kor pisi, utána fél 7 körül, az is müködik. Közben fél, 1 dl vizet iszom.

2023. okt. 12. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló probléma okozott ideggörcsöt ebben a hónapban.

David tesztet használtam, a következő módszerrel értem el konzisztens eredményt:

Reggel felkeltem, kiürítettem a hólyagomat, vártam 3 órát, ivás és WC nélkül és a reggeli 2. vizeletből teszteltem.

Délután egy órával a szigorú pisiszünet előtt már nem ittam, közvetlenül mielőtt megkezdtem volna a pisiszünetet, elmentem WC-re. Vártam 4 órát, és teszteltem.

Eleve sokat iszok, nekem kevésnek bizonyult a 2 óra szünet.

2023. okt. 13. 07:05
 10/15 A kérdező kommentje:

[link]

Na a ma délutáni ilyen lett :D

3 és fél órát nem voltam wcn.

10es már pozitív, 20as még csak lesz, vagy este, vagy holnap.

2023. okt. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!