Miért csinálja ezt az lh teszt megint?
Délelőtti szép erős (tudom, hogy nem pozitív), délutáni meg nagyon gyenge. Mindkét teszt készítés után 10 percel lett fotózva.
Leírás alapján pont, hogy délelőtt kellene gyenge legyen, délután meg erősebb.
Ugyanúgy betartom a 2 órát mosdó, és ivás nélkül.
Az előző ciklusban ugyenezt csinálta.. (előtte soha!)
Mit jelenthet ez? Nálam miért van most fordítva minden?
Az előző ciklusban nagyon kitolódott az ovum, és előtte jópár napig ugyanezt játszotta a teszt. Délelőtt elhittem, hogy aznap, délután meg hatalmas csalódás.
Fogalmam sincs nálad miért nem működik. :/ Én este 6-kor teszteltem David teszttel pozit.
Azt tudom, hogy ha vizelet színe elég világos akkor az kuka, nem elég koncentrált.
Aznap mikor teszteltem és este 6-kor pozi lett teszteltem délután 4-kor is…az kb érvénytelen lett, de már a vizelet színéből tudtam. Akkor megismételtem 6-kor és akkor lett ilyen, amit a digitális teszt is megerősített, hogy pozitív.
3.) Első vagyok. Én használok gagyit is meg 7 máshol kb 9-10 ezer forintba is kerülő Clearblue-t. Nekem a gagyi is kimutatta és a dràga is aznap.
Premom tesztet meg nem fogok rendelni Amazonról mikor itthon is kapok. És az említett alkalmazást is használom. Ugyanúgy betudom fotózni a gagyi tesztet is vele.
Teljesen jól mutatja a "gagyi" David teszt is. Nincs szükség befotózásra, hisz egymás alá rakom a teszteket, és látom mi a helyzet. Használtam premom appot, nagyon nem mindegy hogy milyen a fényviszony, meg hogy illeszted be.
Amúgy ezt a "gagyi" tesztet már 1 éve használom, tudja amit tudnia kell. 1 év alatt volt egy korai vetélésem, azért ez a hosszú idő. A teszt tájékoztatóján 2 óra van, és 10 perc múlva kell leolvasni az eredményt. A David teszt így működik. Ha érdemben nem tudsz segíteni, hogy vajon mitől van ez most nálam, akkor kérlek ne a tesztet szóld le, ami ugyanolyan jó, mint egy drágább társa.
Nekem úgy szokott jó lenni, hogy pisilek 2, 3 óra kihagyással, az világos sárga, de utána egy fél órával sötét, azt használom. Nálam is Dávid teszt. És napi 1et használók, mert az lh ingadozik.
Vagy 4kor pisi, utána fél 7 körül, az is müködik. Közben fél, 1 dl vizet iszom.
Nekem is hasonló probléma okozott ideggörcsöt ebben a hónapban.
David tesztet használtam, a következő módszerrel értem el konzisztens eredményt:
Reggel felkeltem, kiürítettem a hólyagomat, vártam 3 órát, ivás és WC nélkül és a reggeli 2. vizeletből teszteltem.
Délután egy órával a szigorú pisiszünet előtt már nem ittam, közvetlenül mielőtt megkezdtem volna a pisiszünetet, elmentem WC-re. Vártam 4 órát, és teszteltem.
Eleve sokat iszok, nekem kevésnek bizonyult a 2 óra szünet.
Na a ma délutáni ilyen lett :D
3 és fél órát nem voltam wcn.
10es már pozitív, 20as még csak lesz, vagy este, vagy holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!