Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Csináljak még...

Szerintetek? Csináljak még egy tesztet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnapra (nem) vártam a mensim, de már kb 1 hete fáj a derekam,mellérzékenység,puffadás. A nem várt előtti este nagyon erős görcsöm volt, gondoltam na akkor ma este meg fog jönni. Nem jött meg. Csináltam másnap reggel a 2. vizeletből egy 10-es érzékenységű tesztet, ami negatív lett. Úgyhogy le is mondtam erről.

Viszont azóta elmúlt a görcs, max néha érzek nagyon enyhe szúrásokat, a melleim nagyon fájnak.

28 naposak a ciklusaim, Szeptember 27-29. között volt ovulációs fájdalmam.

Lehet, hogy kicsit fel is fáztam, mert nagyon gyakran pisilnem kell…

Van értelme ellőni mégegy tesztet?

2022. okt. 12. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg, akkor holnap vagy pénteken csinálj még egyet szerintem.
2022. okt. 12. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet a felfázás miatt is, de holnap-holnapután érdemes valóban tesztelni újra.
2022. okt. 12. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

A 10-es teszt már pozi lett volna, ha terhes lennél.

Hacsak nem egy héttel később volt ovud, akkro én kizárnám a terhességet, persze, azért amíg nem jön meg mindig van egy pici esély.

2022. okt. 12. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi. Derekam, cicim fáj.. hasamba már nem a megjövős érzésem van, mint a várt napja előtti napokban, hanem inkább néha-néha szúr 1-1 ponton. Minimális fehér krémes folyásom van.

A nem várt előtt kb. 4-5 nappal már voltak ezek a tüneteim. De most picit másabb.

Az esedékes mensi napja óta nem teszteltem.

De lehet reggel kéne mégiscsak csinálnom egyet.

2022. okt. 13. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha később volt ovud, van remény. Ha terhes vagy a mai teszted pozi lesz.
2022. okt. 14. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!