Szerintetek? Csináljak még egy tesztet?
Sziasztok!
Tegnapra (nem) vártam a mensim, de már kb 1 hete fáj a derekam,mellérzékenység,puffadás. A nem várt előtti este nagyon erős görcsöm volt, gondoltam na akkor ma este meg fog jönni. Nem jött meg. Csináltam másnap reggel a 2. vizeletből egy 10-es érzékenységű tesztet, ami negatív lett. Úgyhogy le is mondtam erről.
Viszont azóta elmúlt a görcs, max néha érzek nagyon enyhe szúrásokat, a melleim nagyon fájnak.
28 naposak a ciklusaim, Szeptember 27-29. között volt ovulációs fájdalmam.
Lehet, hogy kicsit fel is fáztam, mert nagyon gyakran pisilnem kell…
Van értelme ellőni mégegy tesztet?
A 10-es teszt már pozi lett volna, ha terhes lennél.
Hacsak nem egy héttel később volt ovud, akkro én kizárnám a terhességet, persze, azért amíg nem jön meg mindig van egy pici esély.
Még mindig semmi. Derekam, cicim fáj.. hasamba már nem a megjövős érzésem van, mint a várt napja előtti napokban, hanem inkább néha-néha szúr 1-1 ponton. Minimális fehér krémes folyásom van.
A nem várt előtt kb. 4-5 nappal már voltak ezek a tüneteim. De most picit másabb.
Az esedékes mensi napja óta nem teszteltem.
De lehet reggel kéne mégiscsak csinálnom egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!