Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
8 napja voltunk együtt gumi védekezéssel 100% jól használtuk, és nem is a gumiba ment el hanem rám. Azt hogy kilyukadt e azt nem néztük. Kicsit szurkál a hasam de szerintem csak felfáztam. Valaki megtudna nyugtatni?
2023. okt. 5. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Több infó kell.Hanyadik ciklusnapon tartasz? mikor kell megjönnie? Mikor ovuláltál esetleg? Én úgy estem teherbe hogy észre sem vettem, semmi tünet nem volt.Eleve igy hogy leírod megfelelően védekeztetek, én nem aggódnék.
2023. okt. 5. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért szurkál a hasad mert megfog jönni
2023. okt. 5. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendszertelen a menstruációm és pcos-em van
2023. okt. 5. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell aggodni. Mikorra kellene kb megjonnie? Max az egyuttlet utan 14 nappal csinalj egy tesztet ha nagyon aggodsz de szerintem nem sok esélye can hogy teherbe ess.
2023. okt. 5. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!