Halvány pozitív teszt után még hányszor teszteltetek?
A nem várt napján teszteltem, illetve rá pár napra csináltam egy kazettásat, hogy el tudjuk tenni emlékbe.
Orvoshoz pedig 7+5 naposan mentem először, tehát a nemvárt után majdnem 4 héttel.
Feleslegesen tesztelgettem volna, hiszen a teszt csak a hcg jelenlétét mutatja a vizeletben, azt nem, hogy mennyivel nő. Ha ennyire idegeskedsz, akkor menj el hcg vérvételre, de egyébként minden rosszindulat nélkül még most tedd rendbe magad fejben (Bízz magadban és a babádban, illetve próbálj kevesebbet stresszelni, mert azzal ártasz a legtöbbet, és.. úgyis lesz, ami lesz. Ha nem elég erős és életképes, akkor nem marad meg, ha pedig elég erős akkor minden király) mert különben nagyon hosszú és stresszes lesz a következő 8 hónapod és.. sok-sok évtizeded.
Első: igazad van, dolgozom rajta, hogy ne idrgeskedjek olyanon, amire nincs ráhatásom. De nehéz:)
Második: jajj sajnos nekem nem nyitja meg, pedig kíváncsi vagyok!:))
A legtöbb véleménnyel ellentétben szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legjobb ☺️ Sokaknak rendben van egy teszt is, van akinek 10 sem elég. De a lényeg,hogy mind egyet szeretnénk. Egészséges babát 🤍
Tedd, ahogy érzed és ami megnyugtat ☺️
(2,4,5)
2 félével teszteltem egyszerre, az első után még 2 naponta 2-t,azaz összesen 6-ot csináltam, 3 100 Ft-os papír tesztet és 3 műanyag facelle-t.
Ekkor lett erősebb az első csík, mint a második, így tudtam valamennyire megnyugodni.
(Korábban volt egy kémiai terhességem aminél 2 hétig nem erősödtek a pozitív tesztek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!