Miért feszül a hasam alja, nem repedt meg a tüszőm, mi történhet velem?
Már megint én vagyok, újabb tünetre lettem figyelmes a ciklusom 21. napján járok (október 29-ére nem várom a mensit). Még nem egyértelmű számomra, hogy megvolt az ovum. Igaz, jelentősen nem esett most a hőm, mert alaphő fölött van, de nem növekedett, de a görbén úgyis meglátjátok, mi van.
Az új dolog, hogy puffadtnak érzem az alhasamat, eléggé feszül, és arra gondoltam, hogy azért lehet, mert mégsem tudott megrepedni a tüszőm? Tegnap reggeli együttlétünk után pedig egy kis vér távozott belőlem, de csak minimális, utána már nem véreztem. Ezek történtek és nem tudom mi lehet velem.
sokmindentől puffadthat a hasad de pvud az biztos nem volt.
az is lehet hogy kaja miatt puffadsz. Mindent nem lehet a ciklusra fogni...
de fáj a petefészkem is egy kicsit és az egyik oldalt érzem kifejezetten! ez a puffadás meg petefészekérzés az ovuval állhat kapcsolatban, csak nem tudom hogy most mi van, nem sikerült és azért vagy miért, nem értem...
én még abba nem vagyok biztos, hogy nem volt meg az ovum, mert nem ment alaphő alá ma a hőm. és az nagyon elgondolkodtató hogy miért véreztem egy kicsit a tegnap reggeli együttlétünk után (ez meg ugye pont a megemelkedett hőm napján történt! szóval nekem ez furcsa)
Miért nem mész el orvoshoz?
Szerintem sem volt pé-d :(
azért nem megyek orvoshoz, mert nem fáj semmim.
én azért még reménykedem, hátha meg volt az ovu, mert nem esett átlaghő alá a hőm, szerintem a napokban már tényleg kiderül, ha ennél nem lesz magasabb, akkor tényleg nem volt meg az ovum most. :((
de ha nem vagyunk együtt durván, akkor is kialakulhat a méhszájseb?
nem voltunk együtt durván.
ilyen csepp vér ciklus közepe táján már máskor is előfordult, minimális, pont pé-kor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!