Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció vége már csak...

Menstruáció vége már csak némi barna, ez ugye nem progi hiányt jelent?

Figyelt kérdés

Úgy tudom akkor van progi hiány, ha menzesz előtt van barnázás. Próbáltam rá keresni, de mindent írnak.

Jelent valamit egyáltalán, hogy így múlik el? Vagy normális?

Érdekes, mert babatervezés előtt soha semmilyen barnát nem tapasztaltam, csak vér az elejétől a végéig. Mostanában szokott lenni ilyen, amióta rajta vagyunk. Illetve olyan is, hogy a menzeszem közepén egy 12-14 órás szünet, amikor nem távozik semmi, aztán egyszercsak indul tovább. Erre mi a válasz?

Voltam nőgyógyásznál, azt mondta minden rendben. Laborom is rendben. Következő ciklusban szeretnék menni hormon vérvételre, de egyelőre ami jelenleg van azt nem értem :/

2023. szept. 28. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem azt jelenti, hanem azt, hogy a végén már gyenge a vérzés. Teljesen normális.
2023. szept. 28. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz.az ötödik napon nekem is mindig barna jön.onnan tudom,hogy pár óra és elmúlik a mensi.
2023. szept. 28. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális így, ezért felesleges orvoshoz menni.
2023. szept. 28. 17:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Már értek mindent 🙂

Csak újdonság volt nekem.

20 éve menzeszelek, de eddig nem volt ilyen soha.

Megnyugodtam, köszönöm!

2023. szept. 28. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
Ugy viselkedsz mint egy 12 eves. Eddig nem volt barna a vege ?
2023. szept. 28. 17:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Te meg úgy, mint aki nem tud olvasni, vagy szimplán értelmezési problémád van.

Olvasd el az 5.mondatomat újra.

Várjál segítek:

"Érdekes, mert babatervezés előtt soha semmilyen barnát nem tapasztaltam, csak vér az elejétől a végéig."

Szóval ne is haragudj, de én meg köszöntem szépen a válaszokat, mert ahogy írtam is nekem ez új!! Erre mindenképp belém kell állnod..

Amúgy ékezetes problémáid is vannak?

A kérdésem azért keletkezett, mert ÚJ nekem ez. 20 év alatt NEM tapasztaltam ilyet..

Az előző vérzésem vége is más volt, de a mostani sokkal másabb annál is. Szóval ismétlem: ÚJ dolog ez nálam!

2023. szept. 28. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen normális.Kevesebb vérzés van a menzesz vége fele és mire le vagy ki ér addigra barna lesz. Nem létezik hogy a vége fele sose barnáztál.Szinte mindenkinek a menzesz vége barnás. Nem létezik amit leírsz. Ne képzelgess be erre progeszteron hiányt.én barnáztam mielött elöntött a vér, teherbe estem és mégsincs progeszteron hiányom. 20 éve menstruálsz ergó simán vagy 30 de ilyen dolgokat ne tudni.. Egy tanács ne olvasgass ennyit a neten...
2023. szept. 28. 18:32
 8/10 A kérdező kommentje:

7# igen 31 éves vagyok, és ha hiszed ha nem soha az életbe nem múlt el barnásan a havim. Akkor nem lepődtem volna meg, hogy miért van ez. Egyetlen egyszersem volt ilyen. Se előtte nem volt soha, se a végén nem volt soha. Csak tudom mit láttam, hisz én láttam. Szóval nem képtelenség, mert így volt nálam 31 éves koromig. Most van az, amit írtam 😃

Oké azzal egyetértek, hogy sok marhaság van a neten, és hogy megijedtem hogy esetleg köze lehet hozzá.

2023. szept. 28. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok a babával?

2023. szept. 28. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Teljesen normális!

Nekem 41 vagyok előtte is úgy szoktam mondani mikor mutogatja magát hogy megjön, is barnázom illetve utána is!!

2023. szept. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!