Megfelelő ez a hcg növekedés?
Figyelt kérdés
09.21: 1260,9
09.23: 2570,6
09.27: 6839,7
Ma nem kellett volna már 10ezer körül lennie? Avagy meddig szükséges a duplazodas?
5+3 vagyok ma
2023. szept. 27. 17:50
1/9 anonim válasza:
Teljesen jo. Nem feltetlenul kell duplazodnia 2 naponta. Ha rakeresel "hcg doubling calculator " es beirod az ertekeid akkor megadja hogy milyen utemben duplazodik es hogy normalisnak mondhato e.
2/9 anonim válasza:
Háát, 2-3 naponta kell duplázódnia. Ha 3 nappal számolok akkor belefér, de nehéz megmondani, hogy megfelelő-e.
3/9 anonim válasza:
Minek kell ilyen értékeknél hcg-t nézegetni? 1500 felett látszik uh-n, és az dönti el, hogy fejlődik-e a terhesség, nem a hcg érték. Semmi értelme nincs méregetni.
4/9 anonim válasza:
5+3 naposan már petezsákot szilhólyaggal látni kéne…
5/9 A kérdező kommentje:
Voltam ma orvosnal. Petezsak és szikholyag van már :)
2023. szept. 28. 19:34
6/9 anonim válasza:
4-es vagyok: de legalább lepontozhattatok 😏😂
8/9 anonim válasza:
Én lombikoztam. Én is méregettem a az első uh-ig, mert megnyugtatott. 🤷♀️ neked ez miért fáj?
9/9 anonim válasza:
Az első uh-ig. Addig van értelme, míg nem látszik az uh-n….
1500-as hcg-nél látszik. Akkor?
Még ha arra jó lenne, hogy megnyugtassa, de még az se, hiszen kétségbeesve ide írogat, hogy jó vagy nem jó.
Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy jól fejlődik, attól meg ugyanúgy elvetélhet. Semmire nem jó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!