Lehetséges ez ?
Figyelt kérdés
Mensi előtt teszteltem 4 nappal, volt egy fura megérzésem, és tudom mielőtt kioktatna valami hogy korán teszteltem tudom jól! Viszont megjelent időn belül egy halvány csík, nem gondoltam komolyan, de azért ma reggel csináltam még egyet ami szintén halvány csík lett, vajon lehetséges hogy már most kimutatja a terhességet vagy becsapott a teszt?2023. szept. 27. 12:59
11/16 A kérdező kommentje:
Jóval később szedtem szét a tesztet, az eredményen nem változtatott
2023. szept. 27. 13:26
13/16 anonim válasza:
Ezt inkább negatívnak mondanám. Tesztelj újra, ha késik
14/16 anonim válasza:
Marmennyire halvany a teszt az pozitivnak szamit... amennyiben rozsaszines es nem csak szaradasi csík. Ezt keprol nehez megmondani mikor ilyen halvany
15/16 A kérdező kommentje:
Igen ezért is szedtem szét hátha úgy jobban fog látszani a képen!
Volt máskor is hogy teszteltem és a száradási csík fehér szokott lenni, viszont látszik hogy van benne rózsaszín. Nem élem bele magam mert túl korán teszteltem, de azért reménykedem.
2023. szept. 27. 13:59
16/16 anonim válasza:
Tesztelj a nem várt napján vagy utána. Sajnos simán benne van nem várt előtt a kémiai terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!