Lehetséges ez ?

Figyelt kérdés
Mensi előtt teszteltem 4 nappal, volt egy fura megérzésem, és tudom mielőtt kioktatna valami hogy korán teszteltem tudom jól! Viszont megjelent időn belül egy halvány csík, nem gondoltam komolyan, de azért ma reggel csináltam még egyet ami szintén halvány csík lett, vajon lehetséges hogy már most kimutatja a terhességet vagy becsapott a teszt?
2023. szept. 27. 12:59
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2023. szept. 27. 12:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Rossz linket küldtem el, itt a kép róla: [link]
2023. szept. 27. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Szétszedted a tesztet? 🤦🏻‍♀️
2023. szept. 27. 13:05
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

Látszik a halvány csík, de szerintem akkor is látszott volna, ha nem szeded így szét 😱 ellenben a fényviszonyok miatt nekem úgy tűnik,mintha szét lenne áztatva.

Tudnál jobb minőségű képet készíteni róluk?

2023. szept. 27. 13:05
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
Persze, hogy lehetséges. Szerintem halvány pozitív. Még azért ne éld bele magad, ismételj mindenképp :) szorítok
2023. szept. 27. 13:06
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

4 nappal elotte mar kimutatja a teszt. (Legalabb is az érzékenyebb tesztek igen)

Latom en is a masodik csikot. Viszont en ugy tudom tesztet szetszedni nem érdemes mert ugy mar nem hiteles. Latszott a csík akkor is mielott szetszedted?

2023. szept. 27. 13:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen látszódott a második csík mielőtt szétszedtem. A kép nem tudta úgy visszaadni, ezért is szedtem szét hogy jobban látszódjon:)
2023. szept. 27. 13:14
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha késik tesztelj. Tesztet szétszedni meg abszolút hülyeség
2023. szept. 27. 13:14
 9/16 A kérdező kommentje:
Tudom csak volt egy megérzésem, mert 1 álpozitív még oké, de kettő és a ma reggeli mondhatni picit erősebb. Sajnos ennél jobb képet nem tudok készíteni
2023. szept. 27. 13:23
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Sosem értettem mi a ráknak kell szétszedni egy tesztet?! Mitől látszana jobban ha szétszeded?

Így meg kb értelmezhetetlen mert szarrá van áztatva.

Holnap csinálj egy másikat, akár egy digitálisat. A lényeg, hogy ne áztasd szét ha nem digitális.

Ha terhes vagy úgy is kimutatja.

2023. szept. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!