Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 missed ab után sikeres...

2 missed ab után sikeres terhessêg?

Figyelt kérdés
Csinàltatok valamit màskèpp? Vitaminra, èletmòdvàltàsra, valamilyen diètàra,gondolok. Köszönöm

2023. szept. 25. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem novemberben volt egy missed abom.

Genetikai tesztre kuldtek a szoveteket, igy tudtam meg hogy triszomia 16 miatt nem fejlodott.

A legjobb missed ab valami kromoszoma rendellenesseg miatt tortenik, és keves az esélye hogy megismetlodik.

Mivel neked 2 volt, érdemes lenne megnezetni neked es parodnak nem-e hordozók vagytok valamire. Sajnos letezik olyan hogy te es parod is ugyan arra vagytok hordozoak es a baba 50%ban orokolheti a betegseget.

Egyebkent en lazabbra vettem a dolgokat veteles utan. Nem vontam meg magamtol az alkoholt, de mersekelten es csak ovuláció elott ittam. Kávét napi 1et ittam aztan koffein menteset.

Szedtem kismama vitamint, d es c vitamint, valamit granatalma levet ittam (az antioxidans allitolag jot tesz) q10 szedtem es neha malnalevel teat ittam az ovuláció elott. De azt nem igazan csak ha éppen szembe jutott.

2023. szept. 25. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Legtobb missed ab*
2023. szept. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!