2 missed ab után sikeres terhessêg?
Nekem novemberben volt egy missed abom.
Genetikai tesztre kuldtek a szoveteket, igy tudtam meg hogy triszomia 16 miatt nem fejlodott.
A legjobb missed ab valami kromoszoma rendellenesseg miatt tortenik, és keves az esélye hogy megismetlodik.
Mivel neked 2 volt, érdemes lenne megnezetni neked es parodnak nem-e hordozók vagytok valamire. Sajnos letezik olyan hogy te es parod is ugyan arra vagytok hordozoak es a baba 50%ban orokolheti a betegseget.
Egyebkent en lazabbra vettem a dolgokat veteles utan. Nem vontam meg magamtol az alkoholt, de mersekelten es csak ovuláció elott ittam. Kávét napi 1et ittam aztan koffein menteset.
Szedtem kismama vitamint, d es c vitamint, valamit granatalma levet ittam (az antioxidans allitolag jot tesz) q10 szedtem es neha malnalevel teat ittam az ovuláció elott. De azt nem igazan csak ha éppen szembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!