Missed ab után kinek volt sikeres, nyugodt terhessége?
Off!
Bocsi,ez engem is érdekell,missed után 13 hónappal végre úgy néz ki,hogy sikerült és tele vagyok pánikkal!!!
Várom Én is a tanácsokat!!!
Nekem 2 évre rá sikerült teherbe esni. Az összes ultrahangra és vizsgálatra velem kellett, hogy jöjjön a férjem. A vérvételekre már nem jött. Az első terhességnél, ami nem sikerült nem volt velem a férjem az UHnál. Nagyon rossz volt amikor közölték, hogy nem életképes. És amikor kijöttem a vizsgálóból nem volt kinek a vállára dőlni, hogy kisirhassam magamat.
A második terhességnél nagyon figyeltem, hogy ne szedjek be semmi gyógyszert, és vitamin sem szedtem (ezt a doki mondta, hogy nem kell). Viszont az étkezéseimre nagyon figyeltem. Sportoltam, de azt is egyeztettem a dokival. Amikor nagy pocim volt, akkor terhestornáztam (otthon DVDre).
Minden vizsgálatra rettegve mentem.
Sziasztok!
Tavaly január 19-én műtöttek. Március 14-én jött meg utoljára. Vagyis műtét utáni második menstruáció volt az utolsó. Decemberben megszületett a fiam. Most már fél éves :-)
Sok sikert!
Ne aggódj,minden rendben lesz! Barátnőmnek is missed ab-ja volt a 8.héten. Szerencsére most pedig 35 hetes kismami.Teljesen komplikációmentes várandósság.Semmit nem csinált másképpen!
Gratulálok!
Szia! Amit javasolni tudok, az újabb terhesség előtt egy alapos kivizsgálás. Én 10 hetesen vesztettem el az első babámat, aztán 1,5 évet vártunk a most 38 hetes pocilakó kislányunkra. Pedig nagyon egyszerű oka volt,hogy nem tudtam előbb teherbe esni, pajzsmirigy alultermelés, ami miatt az első baba sem maradt meg valószínűleg. Nem árt egy hormonvizsgálat, és egy átjárhatósági sem, sok időt és idegeskedést meg lehet spórolni. Valamint én a biztonság kedvéért a 14. terhességi hétig Utrogestan kúpot kaptam, a sárgatest elégtelenség kiküszöbölésére. Kb.a 20. héttől folyamatosan kezdtem megnyugodni, hogy ez a baba már velünk marad. Így is lett, és így a vége felé energikusabb vagyok, mint valaha.
Nem szabad sokat parázni, a kisemberre kell bízni a dolgokat. Az elvesztett babára is vigyáztál, nem te tehetsz róla, sajnos ilyen az élet. Sok sikert!!!
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!