Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt a legeslegelső jele...

Mi volt a legeslegelső jele hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve szedtem fogamzásgátlót, majd úgy döntöttünk vőlegényemmel ideje pihentetni a szervezetem, idővel aktuális lesz a baba, de várnánk még egy kicsit, nem azonnal. 1 hete nem vagyok védett (nem szedem már a tablettát). 2 napja megszakításosan védekeztünk és tegnap estétől 'majd leszakad a méhem, derekam. Valószínű beképzelem már a dolgokat vagy lehet a tabletta abbahagyása miatt dolgozik újra rendesen ott minden.

Félreértés ne essék, tisztában vagyunk azzal hogy a megszakítás nem rendes védekezés, nyilván ha óriási probléma lenne a gyerek más opciót kerestünk volna.

Tehát a kérdés egyik része hogy ez a fájdalom a hasamban vajon mi miatt lehet?

Nálatok mi volt visszagondolva az első jel a terhességre? :)

Köszönöm a válaszokat! 28N

2023. szept. 25. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2 napja volt az aktus?
2023. szept. 25. 09:28
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

2 nap után semmit nem érezhetsz.

Nagy átlagban az első jel az elmaradt menstruáció (amivel te esetedben azért is lennék óvatos, mert 2 év gyógyszer után biztos kell pár hónap hogy beálljon-nekem anno 1 év kellett🤷🏻‍♀️ szóval nem kelll rögtön babára gyanakodni akkor sem, persze tesztet bármikor lehet csinálni ha indokoltnak érzi az ember)

Na de 2 nap után? Semmit sem érezhetsz.

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

1.terhességemnél a kimaradt vérzés után pár nappal étvágytalanság, szagérzékenység

2.terhességemnél a kimaradt vérzés körül és után is feszült, megnagyobbodott a mellem, illetve farkasétvágy

2023. szept. 25. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátlók hormonokat tartalmaznak. Huzamosabb ideig történő szedés után a hirtelen aabbahagyása okozhat panaszokat, mivel a hormonjaid úgymond helyre állnak.

Nagyon nagy valószínűséggel emiatt van.

Nagyon csekély valószínűséggel vagy terhes.

Várj még egy hetet, aztán csinálj tesztet. Ha negatív, akkor nem vagy terhes, viszont a nőgyógyászod ajánlott felkeresni.

2023. szept. 25. 09:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első jele nekem is a kimaradt menstruáció volt. Illetve előtte való nap este 12 órás műszak után fejfájással+hőemelkedéssel jöttem haza, de azt hittem, hogy csak kimerült vagyok, plusz tavaszi fáradtság.

Másnap mentem nőgyógyászhoz rákszűrésre, ő kérdezte, hogy mikor kell megjönnie? Mondtam, hogy a napokban. Aztán realizáltam, hogy még jele sincs, hogy meg akarna jönni, pedig előtte 1-2 nappal már mindig fájdogál a hasam.. Hazafele vettem tesztet, és egyértelműen pozitív lett, pedig nem is a reggeli elsőből teszteltem.

Illetve a mellfájdalom volt még a menzesz kimaradása környékén.

2023. szept. 25. 09:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

2 nap után semmi jele nincs. Valószínű megfog jönni majd.

A terhességi jeleket felesleges keresni az elején, mert van, hogy csak az agy generálja a tüneteket Ha nem jön meg és valaki tudja azt is, hogy hány napos a ciklusa és mikor volt ovulációja na az a biztos jele.

Mivel te szedted a bogyót, a hormonjaid most játszadoznak. Idővel befog állni minden.

2023. szept. 25. 09:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat
2023. szept. 25. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmaradt menstruáció, de napi szintű "mindjárt megjön érzés" napokig. Aztán pedig hetekig mellfeszülés.
2023. szept. 25. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmaradt menzesz után a pozitív teszt.
2023. szept. 25. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Elmaradt a menzesz előtti napokban részemről szokásos migrén. Már két éve minden ciklusban menzesz előtt két vagy három nappal irtózatos migrénem volt, de nem tűnt fel a hiánya mert nagyon zűrös hét volt. Aztán nem jött meg, az már feltűnt, mert mindig nagyon pontos volt. Ennyi.

Utána pár napig sajgott a derekam, mintha mindjárt megjönne, de ennek már 4 hónapja.

2 nappal aktus után semmi jele nem lehet. Kizárt. A fogamzásgátló abbahagyása okozhat mindenféle tünetet az első néhány hónapban.

2023. szept. 25. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező! Azt ugye tudod,hogy 2 nap alatt a megtermékenyítés épphogy megtörtént, és a petesejt el SE érte még a méhedet?

Azt tudod,ugye,hogy a megtermékenyítés a petevezetőben történik, és NEM a méhben?

Szóval?

2 nap után mitől is fájna a méhed? Hm?

2023. szept. 25. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!