Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor is lehetek terhes,ha...

Akkor is lehetek terhes,ha peteérés előtt voltunk együtt?

Figyelt kérdés
Az applikáció szerint alacsony,illetve közepes a terhességi esélyem. Nagyon szeretnénk kisbabát.
2023. szept. 25. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha tájékozódnál,akkor tudhatnád,hogy a spermák élnek 2-3 napot.
2023. szept. 25. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond hogy nem egy applikációra kell hivatkozni énis arra hivatkoztam beirtam neki 28 napos a ciklusom erre behuzta a 14.napra az ovulációt(halvány lila fingom nem volt az egészről, mindig tünetmentes volt az ovulációm sose tudtam mikor van) Majd 3 hónap után sem estem teherbe na ekkor elkezdtem nézni az ovulációm és kiderült a 19-.ciklusnapon ovulálok.Nem mindegy.Ne egy applikációra hivatkozzunk már.Nem vagyunk robotok. Csak akkor lehetsz terhes ha peteérés elött volt szex, vagy még akkor nap de a spermáknak kell egy pici idő míg felúsznak.
2023. szept. 25. 07:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Párom mindig nézegette, hogy húú most a naptár szerint mikor lehet peteérés, és akkor csapjunk bele... aztán többször nem jött össze, a ciklus se volt pontos. Végül úgy volt vele, hogy szarik bele, nem fog ezen görcsölni. Csináltuk, amikor kedvünk adta, és összejött. Előtte is tudtam, de meg is tapasztaltam, hogy nem szabad ezekre rágörcsölni.
2023. szept. 25. 08:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Együtt voltunk ovu előtt is, pozitív ovu teszt napján és utána is…még sem lettem terhes. Második próbálkozós hónapunk volt.

El kell engedni, lazulni kell…mi most ezen leszünk. Fogok LH tesztelni, meg fogom figyelni a jeleket de nem fogok görcsölni semmin mert annál rosszabb.

2023. szept. 25. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4es ugyanúgy voltunk együtt mint ti Figyeltem az ovut stb amint pozitív lett a teszt délután este volt együttlét meg másnap is mégsem estem teherbe.A 4.ilyen hónap volt sikeres.Kitartást nektek.Ekkorra már nem görcsöltem rá úgyvoltam vele h gond van ha nemjön össze a 4.hónapban sem annak oka van és ekkor jött össze.
2023. szept. 25. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen neked 5-ös, sok erőt kapok az ilyen siker sztoriktól…mert bevallom olykor elkeseredek.

Gratulálok :)

2023. szept. 25. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm.Kitartást neked is.Tudom hogy 4 hónap nem a világvége nem probálkoztunk évekig mint más.Egészségesnek gondoltuk magunkat nem iszunk , cigizunk, kávé és a többi.Mindig ovukor próbálkoztunk tü pontosan figyeltem ezért is keseredtem el hogy gond lehet , de nem.Sok sikert nektek 😘🫶
2023. szept. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!