15-én volt ovum, 12-én voltunk együtt párommal este. Szeretnénk kistesót. Van még aki most van 5dpo-nál? :)
Nagy gratula 🤗
Nekem késik, de folyamatosan feszül a mellem és a hasam is úgy fájdogál, mint mensi előtt szokott. Ráadásul sokkal később, kb okt. 18-a körül voltak ovus tüneteim (ami nálam kb kimerül abban, hogy megemelkedik a libidó szintem 😂), ezért inkább még nem tesztelek. Majd csak hétfőn, ha addig nem jön meg
Nekem abbamaradt a mellfeszülés, de még mindig nem jött meg. Attól tartok, ha van is valami, elhalt terhesség lesz 😑 A kisfiam előtt volt már ilyenben részem, pontosan így történt akkor is...
Neked vannak már tuneteid?
Sziasztok!
Szombaton reggel felkelés után elöntött a vér és darabkák is jöttek ki. Vasárnap is erős vérzésem volt...görcs egyik nap sem jelentkezett. Hétfőn már csillapodott a vérzés, "csak" pecsételtem. Délután rendel a dokim, felhívom és kérek időpontot. Hétvégét végigsírtam, biztos voltam benne, hogy elment a baba. De összeszedtem magam és mivel nincs görcs nincs fájdalom nem adom fel. Talán hematóma miatt véreztem...majd a doki megmondja. 5+3 vagyok ma. Teszteltem is egyet ma reggel mert ha halványodott, az igazolná a vetélést de a teszt ugyanolyan mint eddig. (Tudom a HCG nem biztos hogy kiürül olyan gyorsan..) :( Fekszem, pihenek és reménykedek, hogy még velem van a pici :(
Ti hogy vagytok? 😌
Oh jaj...
Sikerült beszélned az orvossal?
Nekem negatív lett a teszt, ma reggel meg is jött
Igen, kérdezte mikor volt az utolsó mensi, mondom szept. 30. Ohhh hát akkor ez menstruáció csak....jó mondom csakhogy még reggel is pozitív volt a teszt...csodálkoztak. Nagy nehezen akkor adott időpontot ma 15:40-re hogy megnézzük ultrahangon. :/ Majd megírom mi volt.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( Majd a köv. hónap :)
Nagyon sajnálom 😔 sajnos tudom én is, milyen érzés
Hátha szerencséd van és nem lesz szükség küretre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!