15-én volt ovum, 12-én voltunk együtt párommal este. Szeretnénk kistesót. Van még aki most van 5dpo-nál? :)
Figyelt kérdés
Ciklusaim szabályosak, 30 naposak. 14-én már volt tojásfehérje és fájdalom is. Izgulok, hogy sikerült-e a babó. :)2023. szept. 20. 12:32
21/40 anonim válasza:
Jaj de jóóó! Gratulálok! 😁😊
22/40 A kérdező kommentje:
Hát Csajok én 2 nagy negatívat teszteltem ma reggel. :( Bár még nem jött meg, de elengedtem ezt a hónapot :) Úgyis első próbálkozós hónap volt. Majd talán a következőben sikerül a kistesó 🤞🏼😊
2023. szept. 29. 18:48
23/40 anonim válasza:
Kicsit off, és csak kíváncsiság, de ennyi idős az első gyermeked kérdező? Mekkora korkülönbséggel vállalnátok már másodikat?
24/40 anonim válasza:
Sajnálom, talán a teszt volt a ludas :( de remélem hamar sikerül nektek is! :)
25/40 anonim válasza:
Óóó, de kár 😔
Amúgy nekünk is első hónap, hogy nem védekezünk, talán ezért is paráztam be kicsit. Pedig van már egy majdnem négy éves nagyfiúnk 🙃 Pár napja elkezdtem barnázni, úgyhogy tuti megjön nemsokára, ezért nem is tesztelek
26/40 A kérdező kommentje:
3 éves lesz januárban a fiam :)
2023. szept. 30. 09:38
27/40 anonim válasza:
Kérdező, hogy érzed, ez a hónap sikeres lesz?
28/40 A kérdező kommentje:
Igeen! 🥰🥰🥰 11dpo-n jól látható pozitívat teszteltem. Ma vagyok 14 dpo és délutáni pisiből még erősebb csíkos lett 😍 Nagy az öröm ☺️ Ti hogy vagytok? ☺️☺️
2023. okt. 30. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!