Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt negatív orvos szerint...

Teszt negatív orvos szerint terhesség na akkor most mi is van?

Figyelt kérdés

10 tesztből 10 negatív el mentem orvoshoz hogy nem e baj van és vizsgálat közben meg kérdezte kívánt e a terhesség mondom terhes vagyok azt mondta tapintásra igen de uh igazolja biztosan.

Uh: rendes nagy uterus szabályos petezsák benne szikhólyag két hét múlva kell menni kontrollra.

Most nem értem a tesztek miért negatívak meg most is?? Volt valaki így?

2023. szept. 16. 12:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%
Aki nem ismer ilyen embert az miért ítélkezik? Édesanyám is így volt öcsémmel akkor vette észre hogy terhes mikor meg mozdult. Pedig már az az 5. terhessége volt és Végig menstruált a 9 hónap alatt!!! gondolhatjátok hogy mit érzett mikor nem akartak már gyereket. Kedves kérdező én drukkolok neked hogy minden rendben legyen.
2023. szept. 18. 13:32
 22/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hálásan köszönöm 🥰
2023. szept. 18. 13:56
 23/23 anonim ***** válasza:
67%
Mi lett qz eredmény kedves kérdezö?
2023. szept. 19. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!