Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt negatív orvos szerint...

Teszt negatív orvos szerint terhesség na akkor most mi is van?

Figyelt kérdés

10 tesztből 10 negatív el mentem orvoshoz hogy nem e baj van és vizsgálat közben meg kérdezte kívánt e a terhesség mondom terhes vagyok azt mondta tapintásra igen de uh igazolja biztosan.

Uh: rendes nagy uterus szabályos petezsák benne szikhólyag két hét múlva kell menni kontrollra.

Most nem értem a tesztek miért negatívak meg most is?? Volt valaki így?

2023. szept. 16. 12:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tegnap volt pénteken vérvétel és ott azt mondták hétfőn lesz eredmény
2023. szept. 16. 19:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Rosszul olvastam :) úgy olvastam hétfőn volt vérvétel .
2023. szept. 16. 19:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn vagy legkésőbb kedden fent lesz az eesztben meg tudod nézni.
2023. szept. 17. 03:21
 14/23 anonim ***** válasza:
34%
7# elíràs vagy tényleg azt állítod, hogy nem vettèl észre egy több mint 5 hónapos terhességet? Hát ne haragudj de ritka hülye vagy. Innentől elegnedtem ezt a kérdést. Ostoba primitív nő vagy.
2023. szept. 17. 10:46
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem te vagy az drága nagyon sok eset van ilyen de úgy jobb okoskodni mint kérdezni..... Kedves utolsó képzeld el hogy majd 30hetes korig rendesen menstrulatam összesen 2kgt híztam terhesség alatt és semmi de semmi tünetem nem volt de ugye te biztos valami tudós vagy vagy nem tudom minek hiszed magad de a helyedben nagyon földbe dugnám azt a nagy fejem mert sötét vagy mint az éjszaka minden világítás nélkül!
2023. szept. 17. 16:57
 16/23 anonim ***** válasza:
34%
Peersze, 30 hetes korodig rendszeresen menstruáltál, persze... Jó, azt mondjuk a megnyilatkozásaid alapján simán elhiszem, hogy azt hitted menstruálsz...
2023. szept. 17. 17:03
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán fordul elő a terhesség alatti menstruáció, még ritkábban, hogy nem mutatja ki a teszt. Tényleg ritkaság vagy, lottózz szerintem. Mindenesetre a témában, amit tudni lehet leírták, a laboreredményből kiderül az igazság.
2023. szept. 17. 19:29
 18/23 A kérdező kommentje:

Elsőnek is te nyilvánultal meg úgy mint aki nagyon tudja..... És igen sajnos így volt erről papírom is van! A teszten azért csodálkozom mert még ilyet nem halottam, láttam. Azt mondta a doki 10.000 nőből ha egy van ilyen mint én ritka ezért is kísérték anno a terhességem nekem pl hetente jártam uhra laborba meg küldtek minden fele genetikai Vizsgálatra.

Már 34 héttől be kellet feküdni 38het 3 naposan született meg a kicsi.....

Orvos szerint most is több vizsgálatom lesz a kelleténél szóval igen tényleg ritka eset vagyok de szerintem ezzel senkit nem bántottam!!! De egyből le nézik meg bele állnak az emberbe....

2023. szept. 17. 21:23
 19/23 anonim ***** válasza:
72%

'Papírod is van róla?' Na, azt elhiszem!😅🤣😂

Bakker, nem azért küldtek annyi vizsgalatra, mert marha különleges vagy, hanem azért, mert a 30. hétig gondozatlan volt a terhességed, minden fontos vizsgálat kimaradt.

Most miért lesz "több vizsgálatod a kelleténél"? Milyen betegséged van?

2023. szept. 17. 21:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Azért küldtek mert 30 hétig menstrulatam! Tudtommal nincs betegségem! És elővigyázatosság miatt lesz ennél a várandósságnál is több vizsgálat
2023. szept. 18. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!