Valaki használta az LH tesztet, mint jós teszt?
Adott a következő . Szeptember 5.-én, 6.-án voltunk együtt a férjemmel. És ha sikerült a baba, akkor lassan már lehet kezdeni ezeket a jós teszteket?😁
A mellem feszül , és a hasam is puffad, így általában délutáni órákban kezd jobban érződni .
És már nem kellene ovulálnom de mégis erős pozitív a tesztem tegnap óta . (LH teszt) fényképet sajnos nem tudok telefonról csatolni, vagy ha lehet és le írjàtok hogy tudok akkor szívesen csatolok!😊
6-7 nappal ovu után, nekem az lh negatív volt, 9dpon kezdett azon is valami látszódni.
Így nem gondolnám hogy terhességet mutat most, ahoz korai.
Ez a mai Lh teszt. Na de majd kiderül 😊 köszönöm a válaszokat !🥰
Csak kiváncsi voltam hasonló esetekre ahol baba volt a jós tesztek után. Még korainak gondolom a hcg tesztet. De fogok, pláne ha nem jön meg a nem várt .
Így izgalmasabb. Nem élem bele magam a dolgokba. Hála isten nem vagyok rá stresszelve , csak ez foglalkoztatott.😊 köszönöm az eddigi kommenteket . Jövő héten jelentkezem ha elmarad a nem várt !😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!