Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki használta az LH tesztet...

Valaki használta az LH tesztet, mint jós teszt?

Figyelt kérdés

Adott a következő . Szeptember 5.-én, 6.-án voltunk együtt a férjemmel. És ha sikerült a baba, akkor lassan már lehet kezdeni ezeket a jós teszteket?😁

A mellem feszül , és a hasam is puffad, így általában délutáni órákban kezd jobban érződni .

És már nem kellene ovulálnom de mégis erős pozitív a tesztem tegnap óta . (LH teszt) fényképet sajnos nem tudok telefonról csatolni, vagy ha lehet és le írjàtok hogy tudok akkor szívesen csatolok!😊

2023. szept. 14. 20:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igazából olvastam,hogy egy kerdezot teljesen le hurrogtak mert mensi előtt 6 nappal akart tesztelni , és megkérdezte van-e értelme mert már nem bírt várni 🥹
2023. szept. 15. 10:03
 12/19 anonim ***** válasza:

6-7 nappal ovu után, nekem az lh negatív volt, 9dpon kezdett azon is valami látszódni.

Így nem gondolnám hogy terhességet mutat most, ahoz korai.

2023. szept. 15. 10:12
 13/19 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a mai Lh teszt. Na de majd kiderül 😊 köszönöm a válaszokat !🥰

2023. szept. 15. 12:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Miert nem hcgt csinálsz? Ennek most mi értelme van. Egyébként az is lehet hogy multhéten nem repedt meg hanem most fog igy most lesz ovud!
2023. szept. 15. 13:03
 15/19 A kérdező kommentje:

Csak kiváncsi voltam hasonló esetekre ahol baba volt a jós tesztek után. Még korainak gondolom a hcg tesztet. De fogok, pláne ha nem jön meg a nem várt .

Így izgalmasabb. Nem élem bele magam a dolgokba. Hála isten nem vagyok rá stresszelve , csak ez foglalkoztatott.😊 köszönöm az eddigi kommenteket . Jövő héten jelentkezem ha elmarad a nem várt !😁

2023. szept. 15. 13:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező?
2023. szept. 28. 20:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem lett baba. A mensim megjött .
2023. szept. 29. 07:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Új hónap, új esély 🌸☀️
2023. szept. 29. 09:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Így van!🥰🤩💐
2023. okt. 3. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!