Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki használta az LH tesztet...

Valaki használta az LH tesztet, mint jós teszt?

Figyelt kérdés

Adott a következő . Szeptember 5.-én, 6.-án voltunk együtt a férjemmel. És ha sikerült a baba, akkor lassan már lehet kezdeni ezeket a jós teszteket?😁

A mellem feszül , és a hasam is puffad, így általában délutáni órákban kezd jobban érződni .

És már nem kellene ovulálnom de mégis erős pozitív a tesztem tegnap óta . (LH teszt) fényképet sajnos nem tudok telefonról csatolni, vagy ha lehet és le írjàtok hogy tudok akkor szívesen csatolok!😊

2023. szept. 14. 20:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Imgbb feltöltöd a fotot és be másolod.

Ha hcg miatt pozi akkor már egy érzékeny teszt is pozitív lesz

2023. szept. 14. 20:57
 2/19 A kérdező kommentje:
AppStore -ba nem adja be .🤔
2023. szept. 14. 21:12
 3/19 anonim ***** válasza:
Google beírod hogy imgbb és ez egy feltöltő oldal!
2023. szept. 14. 21:28
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszi!🥰

[link]

2023. szept. 14. 21:37
 5/19 anonim ***** válasza:
Nekem amikor csak fele olyan erős volt az lh terhesség miatt, akkor már a hcg is derengett. Ha a tied terhesség miatt erős + akkor egy hcg is + lesz
2023. szept. 14. 21:38
 6/19 anonim ***** válasza:
Én reggel csinálnék egy hcgt!
2023. szept. 14. 21:45
 7/19 anonim ***** válasza:
Én is csináltam jós tesztként egyébként szép erős Pozitív volt az LH teszt majd csináltam hcg tesztet is és az is szép Pozitív lett. Már 3 hónapos lesz a kislányom.
2023. szept. 15. 06:28
 8/19 A kérdező kommentje:
Milyen tesztel érdemes csinálni? Mert a nem várt jövő hét csütörtökre lenne esedékes .
2023. szept. 15. 09:02
 9/19 anonim ***** válasza:

Mikor ovuláltál? Gondolom azt is követted lh tesztel.

Facelle,predictor amik hasznalhatóak

2023. szept. 15. 09:57
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az,hogy akkor voltak erős pozitív tesztjeim amikor együtt voltunk a férjemmel. 😊 8.án is csináltam egyet akkor már halványabb volt a másik csík tehát negatív lett addigra. Ezeket a teszteket most meg csak így érdeklődés miatt csináltam,hogy hát hátha . Van értelme így csinalni a tesztet? Vagy inkább várjak hétfőig, próbáljam meg akkor, aztán természetesen ha kimarad a mensim akkor újabb teszt.😊
2023. szept. 15. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!