Mit jelenthet? Mi lehet az oka?
Sziasztok!
Eddig egyszer voltam várandós, de őt sajnos elvesztettük az első trimeszter végén.
Amikor vele terhes lettem ovu után 2-3 nappal iszonyú sok fehér folyásom lett, ami mindennapos volt 2 héten át. Még meg is ijedtem, hogy lehet valami fertőzés, de pozitív teszt után pár nappal elkezdett csökkeni, majd minimálisra alakult. Azóta eltelt pár hónap, sajnos nem sikerült azóta a baba. Előtte sosem volt ilyen, és azóta sem egyik ciklusomban sem. Most viszont újra ez van. Nagyon korán vagyok, még csak 6 dpo. Még a kora teszteléshez is korán van nagyon, szóval nem opció hogy nézzem meg. Ovuláció után 2 nappal megint erős fehér folyásom van. Azóta is tart, és erős nyomot is hagy ugyanúgy, mint akkor. Hisz még a beágyazódás sem történhetett meg. Nyilván nem veszem készpénznek, hogy sikerült most. Mitől lehet ez vajon? Azért én reménykedem, hátha :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!