Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet? Mi lehet az oka?

Mit jelenthet? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig egyszer voltam várandós, de őt sajnos elvesztettük az első trimeszter végén.

Amikor vele terhes lettem ovu után 2-3 nappal iszonyú sok fehér folyásom lett, ami mindennapos volt 2 héten át. Még meg is ijedtem, hogy lehet valami fertőzés, de pozitív teszt után pár nappal elkezdett csökkeni, majd minimálisra alakult. Azóta eltelt pár hónap, sajnos nem sikerült azóta a baba. Előtte sosem volt ilyen, és azóta sem egyik ciklusomban sem. Most viszont újra ez van. Nagyon korán vagyok, még csak 6 dpo. Még a kora teszteléshez is korán van nagyon, szóval nem opció hogy nézzem meg. Ovuláció után 2 nappal megint erős fehér folyásom van. Azóta is tart, és erős nyomot is hagy ugyanúgy, mint akkor. Hisz még a beágyazódás sem történhetett meg. Nyilván nem veszem készpénznek, hogy sikerült most. Mitől lehet ez vajon? Azért én reménykedem, hátha :)

2023. szept. 14. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erős fehér folyás az normális.Nekem ovuláció elött egy héttel és az egész luteális szakaszomban volt fehér folyásom.MIG nem barna, sárga és szagos addig normális.Most 21 hetes terhesként nagyon sok fehér folyásom van teljesen normális jelenség🤷‍♀️
2023. szept. 14. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzáteszem így 2x átolvasván a kérdésed hogy ne hidd azt hogy ha fehér folyásod van akkor tuti sikerült a baba stb.Teljesen normális mint leirtam.Egyik ciklus sem egyforma.Nekemis voltak szárazabb hónapjaim( kevés fehér folyás majd más hónapban kicsit több) Nem aggódtam hisz teljesen normális jelenség
2023. szept. 14. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Boldog babavárást kívánok 🙂
2023. szept. 14. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ne aggódj :) No para. A fehér folyást nem lehet semmihez sem kötni.Teljesen normális :) Szurkolok hogy sikerüljön, De ne keress magadon tüneteket, énis ezt tettem és akkor volt is tünetem stb mégsem voltam terhes
2023. szept. 14. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!