Ez hibás vagy mi a franc van vele? Ilyen sose volt még és másik nincs hogy csináljak...
2023. szept. 8. 15:56
11/15 A kérdező kommentje:
9es..én nem is értem amúgy hogy oké hogy 700ft de gondolom tesztelik mielött piacra dobják..oké van benne hiba százalék is de akkor is ..én vettem egyet gondolván valamit mutat még van kb 4napom a nemvártig és már ez a folyamatos folyás miatt is néztem... mellei a bimbó egyre jobban fáj és szerettem volna tudni mi is van..ere tessék ilyen ratyi tesztet fogtam ki
2023. szept. 8. 19:58
12/15 anonim válasza:
Én sokszor vettem ilyet és szerencsére csak egyszer fogtam ki ilyen gagyit. A többi rendesen mutatta. Akkor volt +, amikor terhes voltam és akkor -, amikor nem.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát remélem többet nem fogok ki ilyet... nem is tudom milyet vegyek mert ez legalább érzékeny egy xepilhez és szeretném tudni mégha halványan is de jó lenne látni mi is van...de az meg igy hogy van még pár napom nem biztos hogy mutatná.. főleg hogy hajnalban annyit pisilek...pedig alig iszok.. nem tudom hogy esetleg ha éjjel pl 2fele pisilek meg utána 5kor mennyire lesz koncentrált vajon...meg középsugaras a vizelet a jó az eleje meg a vége nem kell a pisinek... hát de igy hogy ha sokat pisilek 🤭🙈majd kiderül talán pár nap múlva.. jó jel hogy a mellbimbóm fáj és nem oldalt...ez azért biztató nekem egy piciit
2023. szept. 8. 20:20
14/15 anonim válasza:
Én mindig inkább középkategóriásat vettem. Nem is a legolcsóbban de nem is a legdrágábbat.
15/15 anonim válasza:
Nekem is így elázott, de a második csík ettől függetlenül látszott rajta.
A leírás szerint 20 másodpercig kellett a vizeletben tartani a megjelölt szintig, na én ezt stopperrel mértem és így ázott el. Szóval én betartottam a gyártó utasítását, de ugyanígy elázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!