A már meg csinált tesztből lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem hogy pl tegnap előtt teszteltem negatívat és ma újra meg csinálnám ugyan azt a tesztet valós eredményt mutatna? Valaki csinált már ilyet?2023. szept. 6. 14:25
1/7 anonim válasza:
Nem, tiszta hülyeség. Az már egy használt teszt, a kukában lenne a helye. Másrészt, ha még egy 300 forintos tesztre se futja, akkor nem kell oda gyerek.
2/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy telik rá csak kíváncsi vagyok hogy valaki ki e próbálta 😅 amúgy van itthon teszt de egyenlőre várok még vele ma lenne esedékes a menszesz max holnap reggel meg csinálom ha addig nem jön meg.
Köszönöm válaszod
2023. szept. 6. 14:29
3/7 anonim válasza:
Két napos neg teszt miért nem a kukában van?
4/7 A kérdező kommentje:
Mert el felejtettem ki dobni a szekrényben maradt most vettem észre de már ott van a kukába
2023. szept. 6. 14:39
5/7 anonim válasza:
Én egyszer kipróbáltam egy hasonló kérdéshez. :) A vízbe mártott tesztet hagytam megszáradni és utána megcsináltam valami tizen hetes terhesen. Negatív lett.
6/7 A kérdező kommentje:
Na az szép erre voltam kíváncsi köszönöm 😅 kíváncsi voltam hogy mi a teszt reakciója ha meg száradás után újra nedvesség éri
2023. szept. 6. 14:45
7/7 anonim válasza:
Azert egy ido utan csokken ám a hcg szint! Ezért csak az elején merik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!