Már több mint 2 éve megszakításos módszert alkalmazzuk. Sosem csúszott be a gyerek, 1 hónapja rá álltunk,hogy szeretnénk babát, több tesztet is csináltam és nem lettem terhes. Valami gond lehet?vagy nemkell stresszelnem de többet próbálkoznunk?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 16:30
11/14 anonim válasza:
7es egyetértek veled. 10 es vagyok.
12/14 anonim válasza:
A ciklus vége felé mi is elkövettük azt a hibát 1x, hogy gumi nélkül szexeltünk, nem tudta időben kihúzni. Pechemre pont egy vacak időszakomban voltam, amikor össze-vissza voltak a hormonjaim, szóval nem tudtuk megállapítani hogy kell-e eseményutáni. Kb. 39. Napra megjött a menzeszem. Életünk legstresszesebb 2 hete volt. XD
13/14 anonim válasza:
Igen, ne legyél stresszes.Az a legrosszabb ha rástresszelsz a babadologra vagy alapból stresszes mindennapokat élsz meg a szervezeted megérzi. Nem kell egész hónapban mindennapot végigszexelni.Nem is fogan baba a ciklus minden napján.Ahogy a hetes irja csakis ovulációkor az alatt a 4-5 nap alatt vagy termékeny akkor csináld.meg amikor kedved van.De ha pl pont ovulációkor vagy azelött 2-3 nappal nem csináljátok akkor ne csodálkozz hogy nem esel teherbe. A gond nem benned van, hanem veled ha nem tudod hogyan is működik egy nöi test.Adlak 7es.
14/14 anonim válasza:
Van ovuláció teszt csík egyébként. Az segíthet abban hogy tudd, mikor érdemes csinálni.
És valóban ne stresszelj, mert az csak megnehezíti a mindennapjaidat. Az meg senkinek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!