Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Bővebben a...

Mit gondoltok? Bővebben a magyarázatban.

Figyelt kérdés

Ez az első próbálkozós hónapunk. 26 éves vagyok.

08.07-én jött meg utoljára, visszanézve 29naposra jött ki a ciklusom.09.04-re számolom a következő ciklus kezdetét.

08.13-tól elkezdtem ovu tesztelni,de sosem kaptam annyira kiugró értéket, amikor két csíkot kaptam. 08.20-án volt valamivel erőseb. (lehet valamit elrontottam..)

Naptár szerint 08.22-én ovuláltam..

Sűrűn voltunk együtt, volt hogy naponta, volt hogy kétnaponta.

Szerintetek lehet belőle még valami?

Köszönöm a normális válaszokat,a negatívra nem vagyok kíváncsi. Ebben a témában még zöldfülű vagyok, köszönöm, ha adsz 1-2 tippet.

2023. aug. 29. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ennyire rágörcsölni.

Szexeljetek amikor kedvetek van és ennyi.

Nekem a fiam "készült" 26éves koromban. Se nem figyelgettem az ovumat, se nem nézegettem a teszteket, naptárat.

Első hónapban megjött, nem estem kétségbe.

Második hónapban elmúlt a mensim, rá 2 napra, tehát a vélt ovu elött jócskán volt abban a hónapban 1db szex. Utána lebetegedtem, majd munka miatt nem jött össze több.

Én azt a hónaoot elengedtem. Aztán nem jött meg. Késett 2napot majd 3at. Mondom kizáááárt a baba. 1 szexböl? Az is a ciklus elején?

Láss csodát, terhes lettem.

Szoval felesleges rágörcsölni. Annál rosszabb.

2023. aug. 29. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Lehet úgy lesz a legjobb
2023. aug. 29. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén 26 vagyok, első hónapban nem jött össze, de rengeteg volt a munkahelyi stressz számomra abban az időszakban. Nem is csodálkoztam, nyilván nem számítottam rá, hogy elsőre jön. Abszolút nem csináltam teszteket meg ilyesmit, éltem tovább az életemet, persze nagyjából tudtam, mikor voltak termékeny napjaim nagyjából, de csak tippelés szintjén. Második hónapban jött a pozitív teszt, pedig teljesen "mindjárt megjön" érzésem volt. Mi nem stresszeltük túl az együttléteket, minden másnap vagy néha minden nap együtt voltunk, de ez évek óta így ment védekezés mellett is.

Nyugi! Ha egy éven belül nem sikerül, akkor érdemes orvoshoz fordulni, az enyém mondjuk hat hónapot mondott, hogy amennyiben nagyon aggódnék, menjek.

Nem kellett, legközelebb már a megállapításra mentem hozzá. Most vagyok 13 hetes.

2023. aug. 29. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Én 30 éves vagyok. Augusztus volt az első tesztelős hónapom. Úgy gondoltam sikerült is elkapnom az ovut, főleg, hogy sima és digitális tesztet is használtam…de ez a hónapom sajnos nem sikerült. Nem jött még meg, elvileg holnap kellene de a predictor tesztem full negatív lett ma reggel. Szóval szinte fix, hogy nincs baba. Szeptemberben folytatom a tesztelést, 9-10 napon kezdem újra , remélem sikerrel járok. Próbálok nem ráfeszülni, mert az is sokat számít :) Szerintem te is tegyél így. Lazíts :)
2023. aug. 29. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:

09.02-án megjött, pedig 09.04-re nem vártam. S el is múlt. 2 napig volt meg. Ez elég szokatlan.

Valaki vélemény?

2023. szept. 4. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Megjött. Ehhez nem tudom milyen véleményt kellene hozzafűzni.
2023. szept. 4. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Nekem napra pontosan megjött, de nekem is kevesebb volt és 4 napig tartott pedig 5 napig szokott. Nem is volt annyira sok sem. Fix, hogy nem vagyok terhes.
2023. szept. 4. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nézegesd nyugodtan az ovudat,ez nem rá stresszelés csak ki ismered a testedet.
2023. szept. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!