Most akkor, hogy is van ez?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elég sok helyen olvastam, hogy a késői peteérésből nem igazán foganhat baba. 35 napos ciklusig írják, hogy jó, utána nagy eséllyel elöregszik a petesejt, és nem tud megtermékenyülni.
Erre a barátnőm egy tökjó ellen példa: 25.napon volt ovulációja, majd a nemvárt napján nem jött meg neki. Több negatív tesztet is csinált, ahogy teltek a napok. Vérzés sehol, pozitív hcg tesztje sem volt. Elment orvoshoz, mikor 2 hete késett már neki. Azt mondta várjon. Majd a következő hónapban (miközben nem volt vérzése azóta sem) ismét pozitív lett az ovulációs teszt. Akkor fogant a kisfia.
Mindössze azért írtam le, hogy segítsetek mi igaz, és mi nem abból, ha hosszabb a ciklus akkor annál kevesebb esély van a sikeres hónapra.
Sajnos jól megnyúltak a ciklusaim, és 30 naposból 42 naposak lettek. Azt mondta a dokim még egy ciklust várjunk ezen kívül. Semmi okot nem talált, minden rendben van elvileg.
Van esélyünk a babára a hosszú hónapokban is?
Van siker sztoritok?
Na ez most meglepett. Biztos, hogy nem késted le abban a hónapban? Vagy maradt ki egy nap vagy bármi?
Megkérdezhetem abban a hónapban mikortól meddig használtál ovulációs tesztet? Úgy értem mikor engedted el hanyadik napon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!