A véleményeiteket várom. Szerintetek van remény ilyen hőingadozással?
Szóval 26naposak a ciklusaim.Csütörtökre nem vártam.Eddig mindig mensi előtt kb 2 napot barnáztam és fokzatosan erősödött a barnázás majd mindig reggelre megjött.
Most mikor meg kellet volna jönnie,akkor kezdtem barnázni.Ez már a 3 nap.A hőm is ugrál,de nem nagyokat.Szerintetek lehet ebből még baba?
Mikor érdemes tesztet csinálni?
Szia!
Akár holnap reggel is tesztelhetnél! Nagyon szépen fent van a hőd, nekem kifejezetten babásnak tűnik! De gondolom ezzel te is tisztában vagy, csak megerősítésre vártál!:)
Szia!
Láttam az előző görbédnél ami babásabbnak tűnt,hogy c vitamint szedtél.
Én egyszer kiirtam egy kérdést,hogyan hat a c vitamin a mégnyálkahártyára.
És azt a választ kaptam,hogyha babát tervezünk akkor a nőnek tilos c vitamint szedni mert száritja a méhnyálkahártyát,de apának viszont jól hat a katonákra:)
Bocsi a kis offért.
A mostani görbéd viszont elég igéretes és szerintem reggelj próbálj meg még 1 tesztet. Ha negativ és nem jön meg akkor két nap múlva.
Drukkolok nagyon.
Köszönöm a válaszokat!Szerintem holnap ellövök egy tesztet,ha elég bátor leszek.
Csak olyan rossz mindig --ot látni és amíg nem látom addig van remény,hogy babás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!