Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 dpi, holnapra nem vàrom....

14 dpi, holnapra nem vàrom. Normàlis, hogy ilyen halvàny ez az új Predictor? Lett valakinek ennél erősebb?

Figyelt kérdés
[link]
2023. aug. 20. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es. Nem mindenkinek hobbija vérvételre járni, még a kötelezőt túlélni is művészet egyeseknek.

Orvoshoz kell menni teszt után 3 héttel, es kész. Megállapítja a remélhetőleg élő terhességet, aztán ennyi. Sajnos még azután is bármi történhet.

2023. szept. 1. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:

oké 11es de legalább a vérteszt kimutatja mivel itt totózik hogy pozitív vagy negatív

9es vagyok

2023. szept. 1. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, nem tudom mit kell ezen totózni. Nem jön meg, teszt. Ha terhesség, akkor normálisan látszik a 2 csík. Azon meg teljesen felesleges agyalni, hogy mennyire erős a csík, mert totál nem függ tőle, hogy mi lesz a terhesség kimenetele. Ha meg negatív a teszt, akkor nem terhes. Ha használt lh tesztet, akkor ezer százalék, hogy első negatív napra 12-16 nappal megjön. Hacsak nem először használ az ember ilyen tesztet, akkor tudja is, hogy neki hány nap a luteális. Nekem pl 13. És mindig így volt, hogy pozitív ovu teszt utáni első nap ovu volt valamikor hajnalban, a 14-ik nap pedig meg is jött.

Sokáig szedtem fogamzásgátlót, így mikor letettem mert babát szerettem volna, elkezdtem megismerni a ciklusomat.

2023. szept. 1. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó valszeg azért írod ezt mert te másképp érzed magad babavárás közben.

Engem pl nagyon érdekel milyen az új predi mert mi 1 év kihagyás és 2 év orvosi körülmények után szeretnénk nekivágni és igen… amikor nem sikerül a baba se így se úgy és már majd megőrülsz az évek alatt akkor Mindenből Is a tökéletesre törekszel. Plusz lehet olyan testi vagy fizikai akadály ami miatt előbb kell vagy akarod tudni hogy sikerült-e mert ha igen akkor azonnal el kell kezdened gyógyszereket szedni. ( nyílván én egy ritka eset vagyok )

Plusz én pl 8 éve nem szedek fogamzásgátlót és a ciklusom 2 havonta kiszámíthatatlan teljesen random ugrik 7-8 napot is akár.

De a lényeg hogy értem, hogy miért írod, a te szemszögödből felesleges pl egy kémiai de mondjuk én örülnék neki ha láthatnám hogy legalább elindult valami.

És sokan panaszkodnak az új predire sajnos

2023. okt. 3. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!