Szerintetek ezek a jelek utalhatnak terhessegre?
Utoljára július 23-án jött meg a menstruációm, 26-27 napos a ciklusom, most csütörtök-pénteken kellene megjönnie. Az ovulációkor egyetlenegyszer voltunk együtt párommal, mert közbe jött ez+az, de amúgy szeretnénk már babát 1 éve, Én 22 vagyok. De úgy voltam vele úgy se leszek az, ha 1 évig nem sikerült, így el is mentem le tusoltam stb, majd rá 5 napra elég rosszul lettem, be lázasodtam, rázott a hideg majd melegem lett, fajt a fejem, közérzet rossz volt ez egésznap el tartott, másnapra semmi bajom nem volt. Majd szombat óta enyhén görcsölget a méhem mindennap. Tegnap reggel ébredés után a méhem elkezdett szurkálni, mintha kést forgattak volna benne kb 5 percig. De utána elmúlt, és azóta nem is szúrt. (Soha nem éreztem még ilyet) kiszamoltam, amióta együtt voltunk.. és ha sikeres volt akkor kb. Tegnap/ma kell legyen a beágyazódásnak. Lehetséges, hogy ez a szurkáló érzés annak a jele volt?
Illetve ami még furcsa, hogy ma egész nap, ébredés óta brutális rossz a közérzetem, szédülgetek,hányingerem van, egész nap csak feküdtem az ágyban. 2-3 nap van a menstruaciómig. Szerintetek? Nem csináltam meg tesztet.
"elég rosszul lettem, be lázasodtam, rázott a hideg majd melegem lett, fajt a fejem, közérzet rossz volt ez egésznap el tartott, másnapra semmi bajom nem volt. "
És szerinted ebből melyik terhességi tünet? Ráadásul szex után 5 nappal...
Ami a friss "tüneteidet" illeti, tesztelj és kiderül. Függetlenül az egészségügyi panaszaidtól, még lehetsz terhes. Bár én azt a 3 napot már megvárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!